Bir zamanlar Sertab Erener... 39 kilo halini görenlerin ağzı açık kaldı

Ünlü şarkıcı Sertab Erener sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü. ''Sakin Ol'' albümünün kapak çekimleri için Sezen Aksu'nun kıyafetleri ile kamera karşısına geçen Sertab Erener'in gençlik halleri kısa sürede gündem oldu. Ünlü şarkıcı, ''Sadece 39 kilo ve ayakta zor duruyordum. Bu çekime hastaneden çıkıp geldiğim için üzerimdekiler de Sezen Aksu'nundu.'' dedi.

Eurovision şarkı yarışmasında aldığı birincilikle büyük mutluluk yaşatmış olan ünlü şarkıcı Sertab Erener, 1992 yılında müzikseverlerin beğenisine sunulan "Sakin Ol" albümünün kapak çekimlerini yeniden andı.

Sosyal medya hesabından nostaljik bir paylaşımda bulunan Sertab Erener, "Sakin Ol" albümünün kapak çekimleri için üzerine Sezen Aksu'nun kıyafetlerini giydiğini açıkladı. O anlara ait videoyu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü şarkıcı, şu ifadelere yer verdi:

"Sadece 39 kilo ve ayakta zor duruyordum. Bu çekime hastaneden çıkıp geldiğim için üzerimdekiler de Sezen Aksu'nundu. Ama her şeye rağmen o gün kapak çekimini tamamladım. Artık 'Sakin ol' sizinle paylaşmaya hazırdı"