Bir Zamanlar Kıbrıs'ın Kemal'i Ahmet Kural ve sevgilisi Çağla Gizem Çelik'ten romantik poz... Beğeni yağmuruna tutuldu

TRT1'de ekrana getirilen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin çekimleri için Kıbrıs'ta olan Ahmet Kural'a sevgilisi Çağla Gizem Çelik de eşlik ediyor. Aşklarını doya doya yaşayan ünlü çift Kıbrıs'ta çekildikleri romantik pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Ahmet Kural paylaşımını yorumlara kapatırken binlerce beğeni aldı.

Evlenecekleri konuşulan ünlü çift Ahmet Kural ve avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik, aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor. Şimdilerde Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için tüm vakti Kıbrıs'ta geçiren Ahmet Kural'a sevgilisi eşlik ediyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde hayat verdiği Kemal karakteri ile beğeni toplayan Ahmet Kural ve sevgilisi Kıbrıs sahilinde güzel havayı değerlendirirken sosyal medyadan paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Çağla Gizem Çelik ile verdiği pozları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Ahmet Kural'ın pozları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kural'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken yorumlara kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.