Bir zamanlar evli olduğunu bilmediğiniz 10 ünlü çift

Ekranın sevilen isimlerinden bazıları yıllar önce birbirleriyle evliydiler. Bu isimlerden bazıları herkes tarafından bilinirken kimileri ise neredeyse hiç bilinmiyor. Bir zamanlar evli olduğunu bilmediğiniz 10 ünlü çifti, haberimizde derledik.

Ekranın popüler isimlerinden bazıları bir dönem birbirleriyle hayatlarını birleştirmiş ancak yürütemeyince ayrılık kararı almışlardı. Bu çiftlerin kimisi herkes tarafından biliniyor kimisi ise hiç bilinmiyor. Haberimizde, bir dönem evli olan fakat çok az kişi tarafından bilinen bir zamanların ünlü çiftlerini derledik

1 - OKTAY KAYNARCA - ÖZGÜ NAMAL

Kimileri için böyle bir evlilik hiç gerçekleşmemiş olsa da Kaynarca ve Namal, 2002 yılından 2008 yılına kadar evliydiler. Bu tarihlerden de anlaşıldığı üzere iki isim, Kurtlar Vadisi döneminde birlikteydi.

2 - HAKKI ERGÖK - HATİCE ASLAN

Ankaralı iki sanatçı Hatice Aslan ve Hakkı Ergök, tam 12 yıl evli kalmışlardı. Okul yıllarından tanışan iki ismin 1984 doğumlu bir oğulları da bulunuyor. Aslan, ilk tanındığı proje olan Ferhunde Hanımlar'da Hatice Ergök adıyla rol alıyordu.

3 - OKAN BAYÜLGEN - ZEYNO GÜNENÇ

Çocuklar Duymasın dizisinin Gönül'ü olarak akıllarda yer edinen sanatçı ve bir dönemlerin radyo programcısı Zeyno Günenç, konservatuvardan sınıf arkadaşı olan ünlü sanatçı ve showman Okan Bayülgen ile evliydi. 1996 yılından 1998 yılına kadar eş olan iki ismin çocukları bulunmuyor.

4 - SİNAN ÇALIŞKANOĞLU - YEŞİM CEREN BOZOĞLU

Selena dizisinin Hades'i olarak tanınan sanatçı Sinan Çalışkanoğlu ile Doktorlar, Geniş Aile, O Hayat Benim ve Kuruluş Osman gibi pek çok önemli projede rol alan sanatçı ve eğitmen Yeşim Ceren Bozoğlu, 2007 yılından 2010 yılına kadar evliydiler.

5 - ZAFER ERGİN - MELEK BAYKAL

Kurtlar Vadisi ve Arka Sokaklar gibi iki kült yapımda rol alan Zafer Ergin ile Ferhunde Hanımlar, Cennet Mahallesi gibi iki ayrı kült yapımda rol alan Melek Baykal 1975 yılında evlenip 1975 yılında boşanmışlardı.

6 - LEVENT ÜLGEN - TÜLAY BURSA

Usta sanatçılar Levent Ülgen ile Tülay Bursa bir dönem evliydiler. İki ismin bu evliliklerinden 2001 doğumlu Eris adında bir kızları dünyaya geldi.

7 - İSMAİL HACIOĞLU - VİLDAN ATASEVER

Bir dönem aynı projede de rol alan Hacıoğlu ile Atasever, 2010-2015 yılları arasında evliydiler.

8 - ÇETİN TEKİNDOR - ZERRİN TEKİNDOR

Soyadı benzerliğinden kimi zaman kardeş dahi zannedilen sanatçılar, birbirleriyle tam 2 kez evlendiler. Boşandıktan sonra evliliklerine bir şans daha veren ancak ikinci kez de başarılı olamayan iki isim nikah masasına ilk kez 1988 yılında oturdular. Çiftin Hira adında 1989 doğumlu bir oğulları da bulunuyor.

9 - BÜLENT ŞAKRAK - ÖZGE BORAK

2006 yılından 2010 yılına kadar evli kalan iki isim birlikte Eşref Saati ve Eyvah Eyvah projelerinde de rol almışlardı.

10 - MURAT YILDIRIM - BURÇİN TERZİOĞLU

Belki de listenin en çok şaşırtan çifti olabilir. Fırtına dizisinde birlikte rol alan Terzioğlu ve Yıldırım, 2008 yılında evlenmişler ancak 2014 yılında boşanmışlardı.