Bir Zamanlar Çukurova'ya gelişi olay yarattı! Sağ gösterip sol vuracak

Sağ gösterip sol vurdu. Bir Zamanlar Çukurova'ya gelişi olay yaratacak. atv ekranlarındaki macerasına dört sezondur hız kesmeden devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bomba gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İki sezondur kadrosundaki pek çok önemli ismi kaybeden diziye önemli bir isim dahil oldu. Ümit Beste Kargın, canlandırmaya başladığı Zeynep karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Final tarihi belli olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde heyecan tam gaz devam ediyor. Son dönemde Vahide Perçin, Uğur Güneş, Melike İpek Yalova, Selin Genç, Selin Yeninci, Murat Ünalmış, Kerem Alışık ve Hande Soral'ın vedasıyla büyük kan kaybı yaşayan diziye son dönemde dikkat çeken bir isim katıldı. Murat Saraçoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı Bir Zamanlar Çukurova'ya ünlü oyuncu Ümit Beste Kargın Zeynep karakteriyle dahil oldu. Dizi Mayıs sonu ya da Haziran ayının ilk haftalarında final yaparak sevenlerine veda edecek.

EKRANLARA VEDA EDECEK

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final bölümü belli oldu. Dizi 141. bölümde ekranlara veda edecek.

YENİ BİR İSİM KATILDI

Geçen sezondan bu yana pek çok oyuncuyla yolunu ayıran diziye son dönemde dikkat çeken bir isim katıldı.

Murat Saraçoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı Bir Zamanlar Çukurova'ya ünlü oyuncu Ümit Beste Kargın, Zeynep karakteriyle dahil oldu.

NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Dizi Mayıs sonu ya da Haziran ayının ilk haftalarında final yaparak sevenlerine veda edecek.

Sezon finaline hazırlanan Destan'da peş peşe ayrılıklar! Ebru Şahin'in partneri de veda ediyor

Teklif götürüldü eski adresine geri dönüyor! Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı için sürpriz hamle!