Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı ile imkansız aşka düşen Uğur Güneş 'Kanunsuz Topraklar'da Gülfem ile sınanacak

Uğur Güneş yeni dizisi Kanunsuz Topraklar'da yine imkansız bir aşka yelken açacak. Atv'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın Yılmaz'ı Uğur Güneş, Hilal Altınbilek'in canlandırdığı Züleyha ile yaşadığı sancılı aşk ile hafızalardaki yerini aldı. Yeni dizisinde Davut rolüne hayat verecek ünlü oyuncu, Gülfem ile yine çok konuşulacak bir aşka imza atarak seyirci karşısına çıkacak.

Bir Zamanlar Çukurova'daki Yılmaz karakteri ile geniş bir hayran kitlesi yakalayan Uğur Güneş sevilen diziye canlandırdığı karakterin ölümü ile veda etmiş sevenlerini üzüntüye boğmuştu. Atv'de yayınlanan fenomen yapımın hayranları, Uğur Güneş'in sezon ortasında diziden ayrılması ile adeta şoke olmuştu.

Ünlü oyuncu Uğur Güneş, ilerleyen aylarda Fox Tv'de yayınlanacak Kanunsuz Topraklar ile tekrardan hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dizisi ile görücü karşısına çıkmaya hazırlanan yakışıklı oyuncunun canlandırdığı Yılmaz karakteri Bir Zamanlar Çukurova'da Hilal Altınbilek'in hayat verdiği Züleyha karakteri ile yaşadığı sancılı aşkla hayranlarını çileden çıkarmıştı.

Dönem dizisi Kanunsuz Topraklar'da da Davut karakteri ile imkansız bir aşka yelken açacak olan Uğur Güneş yine çok konuşulacak gibi görünüyor. Maden işçisi olarak ekranlarda boy gösterecek olan ünlü oyuncu, maden patronu olan Malik Bey'in kızı Gülfem ile yine aşk acısını seyirciye yaşatacak gibi duruyor. Uğur Güneş harici dizide yer alacak diğer oyuncular hakkında herhangi bir haber bulunmuyor. Gülfem'i kimin canlandıracağı ise ayrıca merak konusu olmayı sürdürüyor.

Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar için yeni bir imaja büründü. Spora ağırlık veren ünlü oyuncu verdiği fit vücudu ile sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Sefirin Kızı'nın Mavi'si Tuba Büyüküstün güzelliğiyle mest etti! Ünlü oyuncudan yeni paylaşım...

Sol Yanım'ın Serra'sı Özge Yağız güzelliğiyle göz doldurdu! Hayranları yine mest oldu

Sefirin Kızı'na bomba transfer! Tuba Büyüküstün'den sonra Ferit Aktuğ da diziye dahil oldu