Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızından ezber bozacak karar! Yeni projesi belli oldu

Son olarak Fox TV ekranlarında kısa bir süre yayınlanan Kanunsuz Topraklar isimli dizide oynayan Uğur Güneş'in yeni projesi hayranları tarafından merakla bekleniyor. Ünlü oyuncunun gelecek sezon yer alacağı proje belli oldu. Son konuşulanlara göre, Uğur Güneş henüz kanalı belli olmayan Koridor isimli dizi için kamera karşısına geçecek. Koridor'un oyuncu kadrosunda Sevda Ergin, Mert Turak ve Edip Tepeli gibi önemli isimler yer alıyor.

Üç sezon boyunca canlandırdığı Yılmaz karakteriyle Bir Zamanlar Çukurova'ya damgasını vurmayı başaran Uğur Güneş'in yeni projesi belli oldu. Son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan ve macerası kısa süren Kanunsuz Topraklar isimli dizide rol alan ünlü oyuncu yeni sezonda Sev Yapım imzalı Koridor isimli dizide oynayacağı öğrenildi. Öte yandan kulislerde konuşulanlara göre dizide Sevda Erginci ve Edip Tepeli gibi isminden söz ettirecek ünlü isimler olacak.

YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakteriyle çok konuşulan Uğur Güneş'in yeni projesi belli oldu.

MACERASI KISA SÜRMÜŞTÜ

Geçtiğimiz yıl Fox TV ekranlarında yayınlanan ve macerası kısa süren Kanunsuz Topraklar isimli dizide rol alan ünlü oyuncu yeni sezonda Sev Yapım imzalı Koridor isimli dizide oynayacak.

Tam tatil moduna geçiyor dediği an... Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızını hemen kaptılar!

BAŞKA HANGİ OYUNCULAR OLACAK?

Öte yandan kulislerde konuşulanlara göre dizide Sevda Erginci ve Edip Tepeli gibi isminden söz ettirecek ünlü isimler olacak.

DOKTOR CİHANGİR'E HAYAT VERECEK

Dizide Uğur Güneş Cihangir adlı doktora hayat verecek. Türk televizyon tarihinde ana teması doktor olan dizilerin bir yenisi de Koridor'un da eklenmesi izleyicileri şaşırttı.

Bu ana tema olarak televizyon tarihinde 7. doktor dizi olacak.