Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızına piyango vurdu! Partnerini fenomen diziden buldular!

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızına piyango vurdu. Öyle bir partnerle geri dönüyor ki ortalık tozduman... Gülsim Ali, Gönül Dağı dizisinden ayrıldığından bu yana kendisine gelen teklifleri değerlendiriyordu. Son olarak ismi Selahaddin Eyyubi dizisiyle anılan güzel oyuncu bu projeden son anda ayrılık kararı almıştı. Son gelen bilgilere göre, güzel oyuncu Uğur Güneş'in başrolünde yer alacağı Avcı dizisinin kadrosuna katıldı.

Gülsim Ali'nin yeni projesi hayranlarının en merak ettiği sorulardan birisi olmuştu. Ünlü oyuncunun son olarak Selahaddin Eyyubi'yi anlatacak dönem dizisinde oynayacağı kulislere bomba gibi düşmüştü. Gülsim Ali bu projeden ani bir karar alarak projeden ayrıldı. Son günlerde güzel oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle yıldızı parlayan Uğur Güneş ile aynı projede başrolde olacağı açıklandı. Şimdi izleyiciler Avcı dizisinin yayınlanacağı tarihe odaklandı.

SÖZLEŞME AŞAMASINA GELİNDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Gülsim Ali ve Avcı dizisi arasında anlaşma sağlandı.

SON ANDA VAZGEÇMİŞTİ

Gülsim Ali'nin adı son olarak Selahaddin Eyyubi'yi anlatacak dönem dizisiyle anılmıştı. Güzel oyuncu bu projeden vazgeçti.

Diriliş Ertuğrul'u da Kuruluş Osman'ı da unutun! Hepsinin üstünü çizecek dizi için harekete geçildi

İKİLİ ŞOV YAPACAK

Güzel oyuncu son olarak Kanunsuz Topraklar'da rol alan Uğur Güneş ile aynı projede başrolde yer alacak.

GÜLSİM ALİ KİMDİR?

Gülsim Ali 18 Şubat 1995'te Bulgaristan'ın Rusçuk şehri doğdu. Bulgaristan'da yaşayan Türk bir ailenin kızıdır. Gayet iyi Türkçe bilgisi yanı sıra iyi derecede Bulgarca, Türkçe ve İngilizce dillerini bilmektedir. Bulgaristan'da düzenlenen Super Model yarışmasında Ford Modeli seçildi. 2012 yılında oyunculuğa adım attı.

Gülsim Ali, ilk olarak 2012 yılında yayınlanan başrolünde Hazal Kaya'nın oynadığı Son Yaz Balkanlar dizisinde rol aldı, ardından 4 bölümlük Seddülbahir 32 Saat adlı dizide hemşire rolünü oynadı.