Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızına bomba teklif! Kararını verdi, Nihayet dönüyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Ali Rahmet Fekeli rolüyle büyük beğeni toplayan Kerem Alışık'ın yeni projesi belli oldu. Sezon başı Bir Zamanlar Çukurova'nın 107. bölümüyle projeye veda eden ünlü oyuncu dikkat çekecek bir projeyle izleyici karşısına çıkacak. Bir süredir herhangi bir projede yer almayan Kerem Alışık, 49 isimli sinema filminde boy gösterecek. Sinema filminin gerçek bir hikayeden uyarlanacağı gelen bilgiler arasında.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldız ismine sürpriz teklif geldi. Ünlü oyuncu setlere geri dönüyor. Kerem Alışık, dört yıl boyunca Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Ali Rahmet Fekeli rolüyle projenin en çok sevilen isimlerinden birisiydi. 107. bölümde diziye veda eden ünlü oyuncunun yeni adresi netleşti. Kerem Alışık yaz aylarında çekimleri yapılacak 49 isimli sinema filminde rol alacak. Projenin çekimlerinin çok yakında başlaması bekleniyor.

GERİ DÖNÜYOR

Kerem Alışık'ın yeni projesi belli oldu. Bir Zamanlar Çukurova'nın 107. bölümüyle projeye veda eden ünlü oyuncu dikkat çekecek bir projeyle izleyici karşısına çıkacak.

SİNEMA FİLMİNDE ROL ALACAK

7 aylık süreçte bir projede yer almayan Kerem Alışık, 49 isimli sinema filminde oynayacak. Sinema filminin gerçek bir hikayeden uyarlanacağı gelen bilgiler arasında.

KEREM ALIŞIK KİMDİR?

Kerem Alışık, 5 Haziran 1960 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Sadri Alışık ve Çolpan İlhan'ın oğlu olan oyuncu günümüze kadar birçok televizyon dizisinde rol aldı.

İlk sinema filmi deneyimini, yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını; gazeteci Savaş Ay'ın üstlendiği Dansöz ile yaşadı.

14. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nin Berna Laçin ile sunuculuğunu yaptı. Gençliğinde bir süre Anadolu Üsküdar futbol takımında oynamıştır.