Gülsim Ali ile birlikte geliyorlar! Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı için düğmeye bastılar!

Uğur Güneş ve Gülsim Ali'nin yeni projesi belli oldu. Gülsim Ali'nin son olarak Selahaddin Eyyubi'yi anlatacak dönem dizisinde oynayacağı kulislere bomba gibi düşmüştü. Gülsim Ali ani bir karar alarak projeden ayrıldı. Son günlerde güzel oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle yıldızı parlayan Uğur Güneş ile aynı projede başrolde olacağı açıklandı. Şimdi izleyiciler Avcı dizisinin yayınlanacağı tarihi bekliyor.

Gülsim Ali, Gönül Dağı dizisinden ayrıldığından bu yana kendisine gelen teklifleri değerlendiriyordu. Son olarak ismi Selahaddin Eyyubi dizisiyle anılan güzel oyuncu bu projeden son anda ayrılık kararı almıştı. Son gelen bilgilere göre, güzel oyuncu Uğur Güneş'in başrolünde yer alacağı Avcı dizisinin kadrosuna katıldı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Gülsim Ali ve Uğur Güneş Avcı dizisiyle anlaşma sağladı.

SON ANDA VAZGEÇMİŞTİ

Gülsim Ali'nin adı son olarak Selahaddin Eyyubi'yi anlatacak dönem dizisiyle anılmıştı. Güzel oyuncu bu projeden vazgeçti.

İKİLİ ŞOV YAPACAK

Güzel oyuncu son olarak Kanunsuz Topraklar'da rol alan Uğur Güneş ile aynı projede başrolde yer alacak.

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

Uğur Güneş 10 Kasım 1987 yılında Ankara'da doğmuştur. Ankara'da büyüyüp üniversite eğitimini de Ankara Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

Gönül Dağı'ndaki masalı kısa süren Gülsim Ali'den şaşırılacak karar! Yuvaya geri dönüyor!

2014 yılında yayınlanan Urfalıyım Ezelden dizisi ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu 2015 yılında Seddülbahar 32. Saat dizisinde yer aldı. 2015-2016 yılında yayınlanan 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde Tuğtekin karakterini canlandırdı.

2017 yılında İsimsizler dizisinde canlandırdığı Kaymakam Fatih karakteri ile başrolü üstlendi. Son olarak başrolünde yer aldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde Yılmaz Akkaya karakterine hayat verdi.