Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı 1.5 yıllık aranın ardından setlere döndü! Kadroda öyle isimler var ki resmen yıldızlar geçidi...

Hilal Altınbilek, Furkan Palalı ve İbrahim Çelikkol gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçtiğimiz aylarda fal yaptı. ATV, Bir Zamanlar Çukurova'nın ardından yeni sezonda ''Aldatmak'' dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kadrosu ve senaryosu ile büyük ilgi toplayan Aldatmak dizisinde ekranlara kısa bir ara veren Vahide Perçin de rol alıyor.

ATV ekranlarında yeni sezonda yayın hayatına başlayacak olan Aldatmak dizisi dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu kadrosu ve senaryosu ile merak uyandıran Aldatmak dizisinin çekimleri başladı. Adeta yıldızlar geçidinin yaşandığı dizide, Bir Zamanlar Çukurova'nın ardından uzun bir süre ekranlara ara veren Vahide Perçin setlere dönmüş oldu.

Çekimlerinin başladığı Aldatmak dizinin yayınlanan fragmanı büyük ilgi gördü. Senaryosu ve oyuncu kadrosu ile bomba gibi gelmeye hazırlanan dizi şimdiden merak konusu oldu.

Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı senaryosunu Yıldız Tunç'un yazdığı dizinin başrolünde Bir Zamanlar Çukurova'nın ardından 1,5 yıl ekranlara ara veren usta oyuncu Vahide Perçin yer alıyor.

Vahide Perçin'in yanı sıra Aldatmak kadrosunda Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Caner Şahin ve Feyza Sevil Güngör gibi isimler yer alıyor.

ALDATMAK DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Vahide Perçin,

Ercan Kesal,

Mustafa Uğurlu,

Cem Bender,

Yusuf Çim,

Caner Şahin,

Feyza Sevil Güngör,

Asena Girişken,

Cem Sürgit,

Meltem Baytok,

Hatice Deniz,

Burcu Söyler,

Merve Altınkaya,

Kerem Müsligil,

Esin Alpogan,

Neyra Kayabaşı,

Burak Acar,

Arda Atak,

Canan Ürekil,

Batuhan Sel,

Masal Ayşe Gencer,

Ege Semih Erken,

Eda Özel