Televizyon tarihinde görülmemiş olay! Bir Zamanlar Çukurova'nın yerine geçecek!

Bir Zamanlar Çukurova'nın yerine geçecek dizi belli oldu. Bir Zamanlar Çukurova'nın yerine aynı yapım şirketinde yeni bir dizi geliyor. Vahide Perçin yeni projesiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. 3. sezonunda senaryo gereği Behice tarafından bıçaklanarak öldürülüp diziye veda eden Vahide Perçin'in yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu yeni sezonda Hakime Hanım dizisiyle kamera karşısına geçecek.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final yapması izleyicileri üzen gelişmeler arasında yer aldı. Hüzünlü bir sonla ekranlara veda eden Bir Zamanlar Çukurova'nın yerini alacak dizi belli oldu. Tims&B imzalı dizinin final yapmasıyla birlikte yerine yeni sezonda ekranlara yine aynı yapım şirketinin hazırladığı bir dizi geliyor. Hatta dizide Hünkar Yaman karakteriyle çok sevilen ünlü oyuncu Vahide Perçin etkili bir rolde olacak. Bir Zamanlar Çukurova'nın final yapmasıyla birlikte gelecek sezon Hakime Hanım dizisi seyircisiyle buluşmak için gün saymaya başladı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'NIN YERİNE GEÇECEK!

Bir Zamanlar Çukurova'nın final yapmasıyla birlikte gelecek sezon Hakime Hanım dizisi ekranlarda yerini alacak.

HAKİME HANIM GELİYOR

Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova'nın da yapımcılığını üstlenen Tims&B şirketinin yeni projesi olan Hakime Hanım dizisinde rol alacak.

DİZİNİN KADROSU NETLEŞTİ

Cem Davran, Kaan Yıldırım, Cem Sürgit, Feyza Sevil Güngör ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerde dizide oynayacak.

Merakla beklenen Hakime Hanım dizisinin senaryosunu Ayfer Tunç yazarken yönetmenliğini de Emre Aybek üstleniyor.

PROJE BAŞLAMADAN VAZGEÇTİ

Yeni sezonda ATV'de yayınlanacak olan Hakime Hanım'da Kaan Yıldırım, Feyza Sevil Güngör'ün partnerine hayat vermeye hazırlanıyordu.

Bir süredir dizinin sete çıkmasını bekleyen Kaan Yıldırım projeden çekilme kararı aldı.