Bir Zamanlar Çukurova'nın Ümit'i Hande Soral pozlarıyla yaktı geçti! Eşi İsmail Demirci yorumuyla gündem oldu

ATV'de yayınlanan Bir Zamanalar Çukurova dizisinin kadrosuna 3. sezonda transfer olan Hande Soral, Ümit karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Ümit ile dengeleri alt üst edecek olan Hande Soral, objektif karşısına geçti. Verdiği pozlarla takipçilerinin aklını başından olan Hande Soral'ın paylaşımına eş İsmail Demirci'nin yaptığı yorum damga vurdu.

Başrollerinde Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış'ın rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi kadrosuna Ümit karakteri ile dahil olan 3. sezonu hareketlendirdi. Şehir dışındaki projeleri kabul etmeyen Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova için prensibinden vazgeçti.

Senaryosuna çok güvendiği dizide rol alan Hande Soral'ın eşi İsmail Demir de Kuzey Yıldızı dizisi çekimleri için Ordu'da kalıyor. Ünlü çift çekimler nedeniyle bir araya gelemese de sosyal medyadan desteklerini göstermeye devam ediyor.

Başarılı projelerde rol almış olan Hande Soral, dikkat çeken pozlarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Kardeşi Bensu Soral’ın ateş emojisi bıraktığı paylaşıma binlerce beğeni ve yorum geldi.

İsmail Demirci de eşinin bu pozlarına “Wow” yorumu bırakıp, kalp emojisi ekledi.

Sosyal medya kullanıcıları Hande Soral'ın paylaşımına 'Fazla güzelsin, efsane, her zamanki gibi yine çok güzelsin' gibi yorumlarda bulundu.