Bir Zamanlar Çukurova'nın Sevda'sı Nazan Kesal kadroya veda ediyor

Başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık ve Hande Soral'ın rol aldığı ATV ekranlarının fenomen yapımlarından olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Sevda karakteri ile beğeni toplayan usta oyuncu Nazan Kesal kadroya veda ediyor.

ATV'nin en çok izlenen dizilerinden olan Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık ve Hande Soral gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisine bir isim daha veda ediyor. Güçlü hikayesi ile başrol oyuncularının veda etmesine rağmen başarısını sürdüren diziden usta isim ayrılıyor.

Birsen Altuntaş'nın haberine göre; Daha önce yaşanan ayrılıklara bu kez de dizide Sevda karakterine hayat veren Nazan Kesal eklendi. Bu hafta 100. bölümü ekrana gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 102. bölümde sezon arası veriyor.

Perşembe akşamlarına yıllardır damga vuran dizide yine çok konuşulacak bir ayrılık yaşanıyor. Reyting rekortmeni dizinin Sevda'sı, usta oyuncu Nazan Kesal ekibe veda ediyor. Kesal'ın adı bir süredir Bergen filminde Demet Evgar'ın annesi rolü için geçiyor.