Bir Zamanlar Çukurova'nın şen şakrak isminden ses getirecek proje! Duyanlar kulaklarına inanamayacak!

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Gaffur rolüyle çok sevilen ünlü oyuncu Bülent Polat yaz dizisine konuk oluyor. Gelen bilgilere göre, Bülent Polat çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide dikkat çeken bir karakterle 3 aylık aranın ardından tekrar izleyici karşısında olacak.

Dört sezonluk macerasını Haziran ayında sonlandıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncuları yeni projeleriyle izleyici karşısına çıkmaya başladı. Son bildirilen gelişmelere göre, dizide Gaffur karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran Bülent Polat yaz dizisine konuk olacak. Ünlü oyuncu Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan Seversin isimli dizide konuk oyuncu olarak yer alacak. Eğlenceli temasıyla dikkatleri üzerine çeken dizi her hafta çarşamba günleri ekranlarda izleyicisini ağırlıyor.

HAZİRAN AYINDA FİNAL YAPMIŞTI

Bir Zamanlar Çukurova dizisi dört sezonluk serüvenini Haziran ayında tamamladı. Böylece dizinin oyuncularının da yeni projeleri belli olmaya başladı.

YAZ DİZİSİNE KONUK OLUYOR

Fenomen dizide Gaffur karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran Bülent Polat yaz dizisine konuk olacak.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızından tüm dizilere çalım atacak proje! Geri dönüyor

KANAL D DİZİSİ YENİ ADRESİ...

Ünlü oyuncu Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan Seversin isimli dizide konuk oyuncu olarak yer alacak.

Eğlenceli temasıyla dikkatleri üzerine çeken dizi her hafta çarşamba günleri ekranlarda izleyicisini ağırlıyor.

BÜLENT POLAT KİMDİR?

Bülent Polat 8 Mart 1979 tarihinde Tunceli'de dünyaya geldi. 2013-2014 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan İnadına Yaşamak adlı dizide, "Sansar" rolünü canlandırmıştır.

1993 yılında "Yer Gösterme" ile başlayan profesyonel tiyatro yaşamı, 1994'te yine aynı tiyatroda "Sokak Kedisi" oyununda "yoldan geçen adam" rolüyle devam etti.

Bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu asıl ününü Avrupa Yakası dizisindeki 3,5 sene canlandırdığı Şehsuvar(Şesu) karakteriyle kazandı.

Son olarak 2018-2022 yılları arasında atv'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova adlı dizide Gaffur karakterini canlandırmıştır.