Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova diziye veda ediyor

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Hande Soral ve Furkan Palalı gibi isimlerin rol aldığı ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova kadroya veda ediyor. Bir Zamanlar Çukurova 98. bölüm fragmanında Müjgan'ın ekrana getirilen cenaze töreni izleyenleri gözyaşlarına boğacak.

Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Hande Soral, Melike İpek Yalova ve Furkan Palalı'nın başrollerini paylaştığı ATV'de ekrana getirilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yaprak dökümü yaşanmaya devam ediyor.

27 Mayıs Perşembe akşamı 98. yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova'da Doktor Müjgan karakteri ölüyor. Senaryo gereği Müjgan'ın ölmesiyle birlikte Melike İpek Yalova, Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna veda ediyor.

Yaşadığı acıların ardından aradığı aşkı bulan Müjgan yolun sonuna geldi. Doktor Müjgan'ın ölüm haberi Çukurova halkını gözyaşlarına boğacak. Müjgan, geride yetim bir evlat ve acılı ailesini bırakıyor. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde ise Müjgan için bir cenaze töreni düzenleniyor.

MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR?

Melike İpek Yalova 29 Nisan 1984 yılında Ankara'da doğdu. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Mezuniyetin ardından İtalya Roma'ya gitti ve orada Roma La Sapienza Üniversitesi'nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi eğitimi aldı. Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova'nın kızıdır.İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Kastilya Prensesi İsabella karakteri ile gerçekleştirdi. Karadayı, Hayat Şarkısı, Çember ve İnsanlık Suçu dizilerinde rol alan oyuncu son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol aldı.