Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar'ı Vahide Perçin yeni dizisinde de hüküm sürüyor!

Atv'nin hikayesiyle olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da iddialı gelen dizisi Aldatmak bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Yönetmenliği Murat Saraçoğlu'na, senaryosu usta kalem Yıldız Tunç'a ait olan Aldatmak dizisinin başrolünde olan isim ise Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar'ı Vahide Perçin...


Atv'nin yeni dizisi Aldatmak bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile büyük yankı uyandıracak olan dizi şimdiden merak ediliyor. Dizide; Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar'ı Vahide Perçin Güzide Yenersoy karakteri ile başrolde!

Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar'ı Vahide Perçin yeni dizisinde de hüküm sürmeye devam ediyor. Perçin, Aldatmak dizisinde bir aile mahkemesi hakimi olan Güzide Yenersoy karakterine hayat veriyor.

ALDATMAK GÜZİDE YENERSOY KİMDİR?

Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide'nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlar.

VAHİDE PERÇİN KİMDİR?

Vahide Perçin, 13 Haziran 1965 tarihinde İzmir'de doğdu. Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Vahide Perçin'in babası kamyon şoförü; annesi ise ev hanımıdır.

Perçin, lisede grafik okumuş, üniversitede ise İktisat Fakültesine girmiştir. Bu dönemde aklı oyunculukta olduğundan Dokuz Eylül Üniversitesinin Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünün sınavlarına girmiş ve kazanmıştır.

Bu bölümü okul birincisi olarak bitirmiştir. En büyük desteği ise hocası Özdemir Nutku'dan almıştır.

Okuldan mezun olunca Ankara'ya giden Vahide Perçin, AST'ye girmiş; daha sonra Devlet Tiyatrosunun teklifini kabul ederek Adana'ya gitmiştir.

Vahide Perçin, 2003'te yayımlanan Bir İstanbul Masalı isimli dizide rol almaya başlamıştır. Bu rolüyle televizyon dünyasına ilk adımı atmıştır.