Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u Bülent Polat'a set ekibinden 1 Nisan şakası! Ne yapacağını bilemedi

Başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Furkan Palalı ve Hande Soral gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi setinde eğlenceli anlar yaşandı. Gaffur karakterine hayat veren Bülent Polat'a set ekibi 1 Nisan şakası yaptı. İlk önce ekibin şaka yaptığını anlayamayan oyuncu kısa bir süre sonra gülmeye başladı.

ATV'nin sevilen yapımlarından olan başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Furkan Palalı ve Hande Soral'ın rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Gaffur karakteri ile beğeni toplayan ünlü oyuncu Bülent Polat'a set ekibi 1 Nisan şakası yaptı.

Yeni bölüm çekimleri için sete gelen ve hayranlarının kendisini otoparkta beklediğini gören Bülent Polat; aracından inip fotoğraf çektirmek için hazırlandı. Ancak, yoğun kalabalık bekleyenlerin Bülent Polat'a dönüp bakmadı bile.

Bülent Polat, kenarda beklerken, kalabalık, dizinin yeni dahil olan Raşit karakterine yöneldi. Şahin Vural kalabalığın ortasında kalıp fotoğraf çekilirken Bülent Polat, çemberin dışında kaldı ve ne olduğunu anlayamadı.

Ardından Bülent Polat, ekibin 1 Nisan anonsu üzerine yaşananları anladı. Hem Polat, hem Bir Zamanlar Çukurova ekibi kahkahalara boğuldu.

İşte eğlenceli anlardan kareler...