Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si Kerem Alışık babası Sadri Alışık'ın fotoğrafını gördüğü tırın peşine düştü

ATV'de ekrana getirilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi çekimleri için Adana'da olan ve Fekeli karakteri ile izleyici karşısına çıkan Kerem Alışık, Ceyhan'a giderken yolda bir tırın arkasında babası Sadri Alışık'ın fotoğrafını görünce sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Alışık, 'İster istemez tırı takip ettim' dedi.

Rahmetli babası Sadri Alışık gibi oyuncu olan Kerem Alışık, şimdilerde Fekeli karakterini canlandırdığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri için Adana'da kalıyor.

Ceyhan yolculuk ederken bir tırın arkasında babasının fotoğrafını gören Kerem Alışık, o anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

'SADRİ ALIŞIK FOTOĞRAFIYLA KARŞILAŞTIM'

Alışık, şu ifadeleri kullandı: 'Adana'dan Ceyhan'a çalışacağımız mekana giderken bir tırın arkasında kocaman Sadri Alışık fotoğrafıyla karşılaştım. İster istemez onu takip etmeye başladım. İnsan hisleniyor tabi. Aklına önce çocukluğu geliyor. 'Büyüyerek çocukluk ettik' diye düşünüyor. Kimsenin ölmediği zamanları özlüyor, gözü doluyor, burnu sızlıyor. Kalbinde inceden bir rüzgar esmeye başlıyor.

'YANLIŞ YOLA GİRDİM'

Babamın fotoğrafını takip ettiğim için sapmam gereken yerden sapmadım ve yanlış yola girdim. Uzun süre böyle beraberce gittik. Sonra setten aradılar, 'Nerede kaldın?' diye sordular. İşte o zaman kendime geldim. tırın önüne geçip şoför arkadaşıma bir Sadri Alışık selamı verdim ve yoluma döndüm. Yol yanlıştı belki ama nasıl güzeldi, nasıl güzeldi anlatamam'