Bir Zamanlar Çukurova'nın Behice'si Esra Dermancıoğlu hastalığını açıkladı! Meğer bu yüzden diziden ayrılıyormuş

ATV'de ekrana getirilen başrollerinde Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Hilal Altınbilek ve Hande Soral gibi isimlerin rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu'nun hastalığını açıkladı. Esra Dermancıoğlu'nun ürtiker hastası olduğu ortaya çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Behice karakteri ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun rahatsızlığı ortaya çıktı.

Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Hilal Altınbilek ve Hande Soral gibi isimlerle rol alan Esra Dermancıoğlu hastalığı hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Bacağındaki döküntüleri paylaşan Bir Zamanlar Çukurova'nın Behice'si Esra Dermancıoğlu şu ifadeleri kullandı: 'Bu çok önemli bir rahatsızlık. Uzun zamandır bunu yaşamıyordum. Bugün bir atak yaşadım. Böyle durumlarda lütfen doktorunuza danışın. Bu kaşıntı ile başlayan, bedeninizi kanatmaya kadar giden bir şey. Tekrar hatırlatmak istedim'

ÜRTİKER NEDİR?

Ürtiker; histamin salınımıyla ortaya çıkan, deriden kabarık, kızarık ve kaşıntılı döküntüler ile karakterize bir cilt hastalığıdır. Ürtiker, Hipokrat zamanından beri bilinir. Bu terim, dokunulduğunda kızarıklık ve kaşıntıya neden olan, ısırgan otu "urtica ureus" kelimesinden gelir.