Yeni sezonda yer yerinden oynayacak! Bir Zamanlar Çukurova'dan Yalnız Kurt'a bomba transfer!

Yalnız Kurt dizisi atv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Yeni sezonu henüz başlamayan dizinin kadrosuna birbirinden ünlü isimler dahil oluyor. Osman Sınav imzalı yapımın yönetmenliğini Çağatay Tosun yapıyor. Diziye bu sezon dahil olacaklar arasında geçtiğimiz sezonun fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'dan da bir isim yer alıyor...

Yeni sezonda diziler yavaş yavaş yeni bölümleriyle ekrana geliyor. atv'de yayımlanan Yalnız Kurt dizisi 2. sezon çekimlerini geçen hafta başlamıştı. Dizinin bu sezon yayımlanacak bölümlerine birbirinden farklı isimler dahil olacak. İşte merak edilen tüm detaylar...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DAN YALNIZ KURT'A BOMBA TRANSFER!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Altan Gördüm, bu sezon Yalnız Kurt dizisine dahil oluyor. Dizinin Harun Karacabey'i için de Burak Sergen'le el sıkışılmıştı. Ancak taraflar arasında anlaşma sağlanamadığı söyleniyor.

Dizinin kadrosuna Brezilyalı yıldız Jessica May, Yalçın Hafızoğlu, Hakan Bilgin, Hazım Kömükçü, Mesut Asutay, Gökçe Özyol, Recep Çavdar, Cihan Kurtaran ve Alper Saylık katılmıştı.

YALNIZ KURT KONUSU

Yalnız Kurt dizisinin konusu şu şekilde açıklandı: Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutmaya gelen Yalnız Kurt, ülkedeki darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ekranlara taşıyor.