Bir Zamanlar Çukurova'da seyirciyi karman çorman edecek ayrılık! Sezonun bomba ismiydi gidiyor!

Bir Zamanlar Çukurova yine bomba bir gelişmeyle gündeme geldi. Son bir buçuk yıllık süre zarfında Vahide Perçin, Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu, Murat Ünalmış, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Selin Genç ve Selin Yeninci gibi önemli isimlerle yolunu ayıran proje seyircilerini üzecek gelişmeyi aktardı. Alınan son bilgilere göre, bu hafta 138. bölümü yayınlanacak Bir Zamanlar Çukurova 141. bölümde ekranlardaki macerasını sona erdirecek. Öte yandan Abdulkadir karakterine hayat veren Erkan Bektaş'ın final öncesi veda edeceği iddia edildi.

Son yılların en dikkat çeken dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu sezon bomba gelişmeler arka arkaya yaşanmaya devam ediyor. İki sezon boyunca 8 önemli isimle yolunu ayıran diziyle ilgili önemli karar alındı. Geçen hafta 137. bölümüyle atv ekranlarında olan dizi son alınan karara göre 141. bölümüyle final yaparak izleyicisiyle vedalaşacak. Kulislerde bir ismin daha diziye veda edeceği iddia ediliyor.

BU SEZON KADROYA KATILAN İSİM VEDA EDİYOR

Finale doğru Abdulkadir karakterine hayat veren Erkan Bektaş'ın diziye veda edeceği iddia edildi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DAN AYRILAN İSİMLER

Vahide Perçin

Uğur Güneş

Esra Dermancıoğlu

Murat Ünalmış

Melike İpek Yalova

Kerem Alışık

Selin Genç

Selin Yeninci

141. BÖLÜMDE FİNAL YAPIYOR

Alınan son bilgilere göre, Bir Zamanlar Çukurova dizisi bir değişiklik yaşanmadığı takdirde dizi 141. bölümde ekranlardaki macerasını noktalayacak.