Bir Zamanlar Çukurova'da neler olacak? Gizli mektubu Demir'in masasına kim bıraktı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlanan son bölümünde Yılmaz'ın tüm servetini ölmeden önce Hünkar'a sattığı ortaya çıkmıştı. Halasının dolduruşu ile Züleyha'dan hesap soran Müjgan mirasın peşine düşüp Züleyha ile ipleri gerdi. Peki, Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde neler olacak?

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da kördüğüm çözülüyor. Züleyha, Demir’in masasında bulduğu mektup ile şaşkına döner. Züleyha ve Demir, Yaman’ın eşyalarının satılacağı bir müzayede işi yüzünden oldukça yoğunlardır. Mektubu kimin bıraktığını öğrenme işi sonraya kalır.

Çukurova topraklarında saygın olan Züleyha’ya bir grup karşı çıksa da Züleyha otoritesini korumaya devam etmektedir. Evde de mutlu bir dönem yaşayan Züleyha Demir ile ayrı odalarda kalır ve Demir’in akşam yemeğine katılmamasına çok bozulur.

Her hafta Perşembe günü izleyicilerin karşısına gelen dizi 4 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak. Ancak dizinin sevenlerine kötü bir haberimiz var; gelecek hafta ATV kanalında, Bir Zamanlar Çukurova, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kuruluş Osman dizilerinin yeni bölümleri yayınlanmayacak.