Bir Zamanlar Çukurova finalinde Fekeli rüzgarı! Kerem Alışık'tan büyük sürpriz

Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova final bölümüyle ekranlara veda edecek. 4 sezondur perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova'nın final bölüm fragmanı da yayınlandı. Çukurova'nın final bölüm fragmanına damga vuran yer ise Kerem Alışık'ın canlandırdığı Fekeli karakterinin sözleri oldu.


Televizyon ekranlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova final yapmak için gün sayıyor. İlk olarak 2018 yılında yayın hayatına başlayan Bir Zamanlar Çukurova 4. sezonu ile ekranlara veda edecek. Birçok ünlü oyuncu ile yola başlayan ve başrol oyuncularının çoğunun ayrıldığı dizinin final bölüm fragmanında Ali Rahmet Fekeli sürprizi herkesi heyecanlandırdı.

ÇUKUROVA'DA FEKELİ SÜRPRİZİ

Bir Zamanlar Çukurova'nın 16 Haziran Perşembe günü yayınlanacak final bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanın sonunda Kerem Alışık tarafından canlandırılan Ali Rahmet Fekeli'nin sözleri izleyicileri heyecanlandırdı. Fekeli'nin: "Veda gözle sevenlerin işi. Gönülle sevenler veda etmezler. Hoşçakal Çukurova. Seni hiç unutmayacağız" sözleri fragmana damgasını vurdu.

KEREM ALIŞIK FİNALDE YER ALACAK MI?

Çukurova'nın final bölüm fragmanında sesi duyulan Fekeli'nin bölümde yer alıp almayacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Hilal Altınbilek tarafından canlandırılan Züleyha karakterinin fragmanın sonuna doğru bir yere doğru anlamlı bir şekilde baktığı ve mutlu olduğu göze çarpıyor. Kerem Alışık'ın finalde olup olmayacağı ile ilgili ise net bir bilgi bulunmuyor.