Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılık çanları çalmaya başladı! Esra Dermancıoğlu diziye veda etmek için hazırlanıyor

ATV ekranlarının en sevilen yapımlarından olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde adeta yaprak dökümü yaşanıyor. Vadihe Perçin ve Uğur Güneş'in ardından Esra Dermancıoğlu da vedaya hazırlanıyor. Hünkar'ın ölümüne neden Behice'yi gören biri vardır ve artık köşeye sıkışmıştır. Gerçeklerin ortaya çıkmasına çok az kalmıştır. İddialara göre Esra Dermancıoğlu'nun hayat verdiği Behice karakteri diziye intihar ederek veda edecek.

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Hande Soral ve Kerem Alışık gibi başarılı isimlerin rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlandığı her bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Dizide yaprak dökümü yaşanırken Esra Dermancıoğlu'nun da veda edecek isimler arasına adını yazdırdığı ortaya çıktı. Bir Zamanlar Çukurova'da Behice karakteri ile izleyici karşısına çıkan ve başarılı oyunculuk performansı ile ağızları açık bırakan Esra Dermancıoğlu'nun diziye nası veda edeceğine dair yeni iddialar ortaya atıldı.

Esra Dermancıoğlu'nun hayat verdiği Behice karakteri Hünkar'ın ölümüne neden olmuştur. Behice'nin Hünkar'ı öldürdüğünü bilen bir görgü şahidi ise tüm dengeleri değiştirir. Behice iyi ce köşeye sıkışır ve yolun sonuna gelmiştir.

Behice'nin Bir Zamanlar Çukurova'ya intihar ederek veda edeceği ise öne sürüldü.