Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz ölüyor mu? Uğur Güneş diziden ayrıldı mı, veda mı ediyor?

Bir Zamanlar Çukurova her perşembe ATV'de yayınlanıyor. Dizide kurgusal karakterlerden biri olan Yılmaz ve Züleyha herkesi arkasında bırakarak öfke ve hayal kırıklığı ile yola çıkıyor. Fakat Yılmaz ve Züleyha'nın bindiği araba uçuruma yuvarlanınca oyuncuların dizideki akıbeti merak konusu oldu. Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz ölüyor mu? Uğur Güneş diziden ayrıldı mı, veda mı ediyor?

Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz karakterini, oyuncu Uğur Güneş canlandırıyor. ATV'nin sevilen yapımları arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz ve Züleyha'nın bindiği arabanın uçurumdan yuvarlanması izleyiciyi şok etti. Tüm kırgınlıkları ve öfkeyi geride bırakarak başka bir ülkede huzurlu bir yuva kurmak isteyen Yılmaz ve Züleyha'yı nasıl bir son beklediği bu akşam belli olacak. Peki, Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz ölüyor mu? Uğur Güneş diziden ayrılacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova 77.bölüm nefes kesiyor! Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm fragmanı çıktı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YILMAZ ÖLÜYOR MU?

Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz'ın ölüp ölmediği belli değil. Şu an konu iddialar arasında yer alıyor. Fakat bu akşam yayınlanacak olan bölümde Yılmaz ve Züleyha Çukurova'dan kaçarken bindikleri araba ile uçurumdan aşağı yuvarlanıyor...

Bir Zamanlar Çukurova'nın Sevda'sı Nazan Kesal'in kocası Çukur'un başrol oyuncusu çıktı!

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

Güneş, 10 Kasım 1987 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. İsimsizler dizisinde "Kaymakam Fatih" karakterini canlandıran Uğur Güneş, 1987 Ankara'da büyüdü ve üniversite eğitimini de Ankara Üniversitesi'nde tamamladı. Oyuncu Urfalıyam Ezelden isimli dizide Çetin karakterini canlandırmıştır. Ayrıca sinema filmlerinde de rol alan Güneş, Şeytan-ı Racim isimli filmde Emrah karakterine can verdi. 

Güneş TRT 1'de yayımlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Tuğtekin karakterini canlandırdı. Atv'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz Akkaya karakterini canlandırmaktadır.