Bir Zamanlar Çukurova 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon ne zaman?

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi salgın sonrası çekimlerine ara vermişti. Güçlü oyuncu kadrosunun yer aldığı dizi Bir Zamanlar Çukurova'nın ilk bölümü 2018 yılından yayınlandı. Murat Saraçoğlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yapımcılığını Tims&B Productions yapıyor.

Türk yapımı dram dizisi Bir Zamanlar Çukurova, ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Yayınlandığı günden bu yana çok beğenilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek gibi isimler bulunuyor. 2018 yılında yayın hayatına başlayan Bir Zamanlar Çukurova’nın çekimleri yeni tip koronavirüs salgınından dolayı durdurulmuştu.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezon çekimleri başladı. Yeni sezonun ise Eylül ayında başlaması bekleniyor. Yeni bölüm tarihi netleştiğinde haberimizin içerisine eklenecektir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 64. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova 64. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı paylaşıldığında haberimizin içerisine ilgili link eklenecektir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 63. BÖLÜM ÖZETİ

Fekeli, Demir'in yapacağı yeni iş anlaşmasını durdurmak ister. Ancak elbette Demir, onu dinlemeyecektir. Şehirde yine kötü niyetli adamların dolaşması, Hünkar'ı da harekete geçirir. Hünkar, tüm Adana ahalisini arkasına toplayarak, şehir kulübündeki çok önemli bir toplantıyı engellemek için harekete geçer. Adana halkı arkada, Hünkar önde, adeta Çukurova'nın geleceğine yürürler. Fekeli de, gizli bir gurur ile Hünkar'ı izlemektedir.

Onca hengame arasında Saniye ve Gaffur, Üzüm'ü okula yazdırmayı unutmuştur. Okula giden yaşıtlarına gıpta ile bakan Üzüm, derdini hem onlara hem de anneannesi Hünkar'a anlatır. Torunlarının hasreti ile kavrulan Hünkar, Üzüm ile alışverişe çıkar. Hatta Üzüm'e, Demir amcası ile olduğu gibi bir sır verir ve sırrını saklamasını ister.

Demir, hala annesine kızgındır. Konak çalışanları da gıklarını çıkarmasalar bile, Demir'i hatalı bulmaktadırlar. Tüm olan biten arasında herkesin ilk kez aynı fikirle ve umutla beklediği bir misafir gelecektir.

Yeminini bozduğunu söyleyerek Züleyha'nın odasına giren Behice, elinde şırınga, üzerinde hemşire kıyafetiyle amacına ulaşabilecek mi? Kapıda bekleyen askerleri de uzaklaştıran Behice, Züleyha kendisini görünce ne yapacak?

Dizinin 63. Bölümünün en kritik anı ise Yılmaz'a Adnan'ın babası olduğunu söyleyen ve Müjgan'ın okuduğu mektubun ortaya çıkmasıdır. Yılmaz'ın hayatı yine bir mektupla mı değişecektir? Yılmaz aslında iki erkek evladı olduğunu sonunda öğrenebilecek mi?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI

  1. Vahide Perçin (Hünkar)
  2. Uğur Güneş (Yılmaz)
  3. Murat Ünalmış (Demir)
  4. Hilal Altınbilek (Züleyha)
  5. Turgay Aydın (Sabahattin)
  6. Kerem alışık (Ali Rahmet)
  7. Serpil Tamur (Haminne)
  8. Bülent Polat (Gaffur)
  9. Selin Yeninci (Saniye)
  10. Melike İpek Yalova (Müjgan)
  11. Sibel Taşçıoğlu (Şermin)
  12. Selin Genç (Gülten)
  13. Polen Emre (Fadik)
  14. Aras Şenol (Çetin)