Gönül Dağı ve Bir Zamanlar Çukurova'yı birleştirecek hareket! İki isimle şov yapacaklar!

Gülsim Ali, Gönül Dağı dizisinden ayrıldığından bu yana kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Son olarak ismi Selahaddin Eyyubi dizisiyle anılan güzel oyuncu bu projeden son anda ayrılık kararı almıştı. Son gelen bilgilere göre, ünlü oyuncunun Uğur Güneş'in Hakan karakterini canlandıracağı Avcı dizisinin kadrosuna katılacağı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezonun son günlerine doğru Gönül Dağı dizisine veda eden Gülsim Ali'nin yeni projesi hayranlarının en merak ettiği sorulardan birisi oldu. Ünlü oyuncunun son olarak Selahaddin Eyyubi'yi anlatacak dönem dizisinde oynayacağı kulislere bomba gibi düşmüştü. Gülsim Ali bu projeden ani bir karar alarak projeden ayrıldı. Son günlerde güzel oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle yıldızı parlayan Uğur Güneş ile aynı projede başrolde olacağı konuşulmaya başlandı.

SÖZLEŞME AŞAMASINA GELİNDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Gülsim Ali ve Avcı dizisinin şu an sözleşme aşamasına geçti.

SON ANDA VAZGEÇMİŞTİ

Gülsim Ali'nin adı son olarak Selahaddin Eyyubi'yi anlatacak dönem dizisiyle anılmıştı. Güzel oyuncu bu projeden vazgeçti.

İKİLİ ŞOV YAPACAK

Son günlerde güzel oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle yıldızı parlayan Uğur Güneş ile aynı projede başrolde olacağı konuşulmaya başlandı.

GÜLSİM ALİ KİMDİR?

Gülsim Ali 18 Şubat 1995'te Bulgaristan'ın Rusçuk şehri doğdu. Bulgaristan'da yaşayan Türk bir ailenin kızıdır. Gayet iyi Türkçe bilgisi yanı sıra iyi derecede Bulgarca, Türkçe ve İngilizce dillerini bilmektedir. Bulgaristan'da düzenlenen Super Model yarışmasında Ford Modeli seçildi. 2012 yılında oyunculuğa adım attı.

Gülsim Ali, ilk olarak 2012 yılında yayınlanan başrolünde Hazal Kaya'nın oynadığı Son Yaz Balkanlar dizisinde rol aldı, ardından 4 bölümlük Seddülbahir 32 Saat adlı dizide hemşire rolünü oynadı.