Bir Zamanlar Çukurova setinde hep kavgalarla anıldı... Kerem Alışık olayının aslı ne?

Bir Zamanlar Çukurova dizisine Fekeli karakteri ile dahil olmasının ardından diziye farklı bir yön veren Kerem Alışık'ın oyunculuk performansının yanı sıra setteki kavgaları da çok konuşuldu. Bir Zamanlar Çukurova setinde iki farklı olaya karışan Kerem Alışık'ın kavgalarını detaylarıyla sizler için derledik.

Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Uğur Güneş'in kadrosunda yer aldığı dönemde Bir Zamanlar Çukurova kadrosuna dahil olan Kerem Alışık, herkesi heyecanlandırmıştı. Tiyatro kökeni ile diziye ayrı bir hava katan Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Fekeli karakteri ile izleyici karşısına çıktı.

Fekeli, eşi Rana ve çocukları Cihan ve Zeynep'i yıllar önce kaybetmiştir. Fekeli, Adnan Yaman'ı öldürmekle suçlanır. Demir Yaman'ın yalancı şahitleri sebebiyle yirmi yıl hapse mahkum olur. Hapiste Fekeli'yle Yılmaz'ın yolları kesişir.

Hareketlenen hikayeyle birlikte Fekeli, 107. bölümde Abdülkadir Keskin'in adamı Bedir tarafından zehirli şırıngayla öldürüldü fakat kalp krizi süsü verildi. Kerem Alışık bu şekilde diziye veda etmiş oldu. Kerem Alışık'ın diziye veda etmeden önce Bir Zamanlar Çukurova setinde yaşadığı iki tartışma iddialara göre kadroya veda etmesini tetikledi.

KEREM ALIŞIK İLE MURAT ÜNALMIŞ ARASINDA BÜYÜK GERGİNLİK

Kerem Alışık'ın çekimler esnasında sahne değiştirmek istediğini gören Murat Ünalmış duruma tepki gösterdi ve ikili arasında gerginlik yaşandı. Alışık, Ünalmış'a hakaret edince tansiyon bir anda yükseldi. Yönetmen Saraçoğlu seti paydos etti. Bu sırada tartışma yönetmen tarafından da kayda alındı ve görüntüler yapım şirketine iletildi. Gerginlik giderek artarken Adana'da çekimleri yapılan Bir Zamanlar Çukurova setine dizinin yapımcısı Timur Savcı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Magazin Hattı'nın haberine göre, yaşanan olayın ardından Murat Ünalmış avukatı Bulutcan Kıran aracılığıyla Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu ve İsmail Kerem Alışık hakkında kendisine hakaret ettiğini belirterek suç duyurusunda bulundu. Dizinin oyuncuları Nazan Kesal, Bülent Polat, Hilal Altınbilek, Polen Emre, Şahin Vural ve yönetmen Murat Saraçoğlu'nun da görgü tanığı olarak ifade vermeye hazır olduklarının belirtildiği dilekçede olayın video kaydının da olduğu ifade edildi.

ENGELLİ FİGÜRANI YUMRUKLADI

Kerem Alışık'ın sette neden olduğu olayların Murat Ünalmış ile sınırlı kalmadığı engelli bir figüranı yumrukladığı ortaya çıktı. Olayın mahkemeye taşınmadan üzerinin kapatıldığı açıklandı. Setten edinilen bilgilere göre Kerem Alışık, ambulans kullanan engelli figüranın ani fren yapmasına sinirlendi. Alışık, 25 yaşındaki engelli gence yumruk attı. Engelli gencin şikayetçi olmasını engellemek isteyen Alışık'ın hediyeler aldığı öğrenildi.