Bir Zamanlar Çukurova setinde aşk iddiası... Paylaşımları dikkat çekti

ATV'de ekrana getirilen Bir Zamanlar Çukurova setinde senaryo gereği aşk yaşayan Furkan Palalı ve Melike İpek Yalova'nın ilişki yaşadığı iddia edildi. Furkan Palalı'nın geçtiğimiz gün Yalova'nın doğum gününü sosyal medya hesabından paylaşması iddiaları güçlendirdi.

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Hande Soral ve Kerem Alışık gibi başarılı isimlerin yer aldığı ATV'nin sevilen yapımları arasına adını yazdıran Bir Zamanlar Çukurova setinde senaryo aşkının gerçek olduğu iddia edildi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Adana'da çekimlerine devam edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Melike İpek Yalova ile Furkan Palalı'nın aşk yaşadığı iddiası magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Palalı dün Yalova'nın yaş gününü de "İyi ki doğdun canım partnerim" notuyla paylaştı. Yalova da mesajı sayfasından yayınladı.

İşte o paylaşım...

EVLİLİĞİNİ NOKTALAMIŞTI

Melike İpek Yalova, yapımcı eşi Altuğ Gültan'dan beş dakika süren duruşmanın ardından evliliklerini noktalarken taraflar birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmamıştı.