Bir Zamanlar Çukurova seti bir anda karıştı! Kerem Alışık ve Murat Ünalmış kavga etti

ATV ekranlarının sevilen yapımlarından olan Biz Zamanlar Çukurova dizisi setinde gergin anlar yaşandı. Kerem Alışık ve Murat Ünalmış tartışma yaşadı. İkilinin tartışması alevlenince dizinin çekimleri iptal edildi.

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Furkan Palalı ve Hande Soral gibi isimlerin rol aldığı ATV'de üç sezondur yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova setinde gerginlik yaşandı.

Kerem Alışık, bir sahneyi değiştirmek için ısrarcı davranınca Murat Ünalmış ile tartışma yaşadı. Timur Savcı, Kerem Alışık ve Murat Ünalmış arasındaki gerginliği çözmek için çekimlerin gerçekleştirildiği Adana'ya gitti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yönetmen Murat Saraçoğlu'nun olduğu bir çekim sırasında Kerem Alışık sahneyi değiştirmeye çalıştı. Bunun üzerine Murat Ünalmış senaryonun manipüle edildiğini belirterek duruma itiraz edince ortalık gerildi. Alışık, Ünalmış'a hakaret edince tansiyon bir anda yükseldi. Yönetmen Saraçoğlu seti paydos etti. Bu sırada tartışma yönetmen tarafından da kayda alındı ve görüntüler yapım şirketine iletildi.