Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yok mu, neden yok? Bir Zamanlar Çukurova 80. yeni bölüm ne zaman?

Bir Zamanlar Çukurova bu akşam ATV yayın akışında yer almadı. Dizinin takipçileri Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanını beklerken dizinin henüz yayınlamayacak olması dikkatlerden kaçmadı. Dizinin başrollerinde bir çok ünlü ve usta oyunca yer alıyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova neden yok? Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüme dair aramalar sürüyor. Perşembe akşamları ATV'de yayınlanan dizide geçen hafta Yılmaz ölümü herkesi üzmüştü. Dizinin 14 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelmesi bekleniyordu. Fakat, ATV yayın akışında diziye yer verilmedi. Bir Zamanlar Çukurova neden yok? Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm ne zaman yayınlanacak?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEDEN YOK?

Bir Zamanlar Çukurova bu akşam ATV yayın akışında yer almıyor. Dizinin yerine Ziraat Türkiye Kupası kapsamında Fenerbahçe Kasımpaşaspor maçı saat 20:45'te ekrana gelecek.

Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 80. bölümde yaşanacaklar...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 80. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm gelecek hafta yayınlanacağı tahmin ediliyor.

GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da tüm engellere rağmen bitmeyen Züleyha ve Yılmaz aşkı, bir trafik kazası ile hüzünlü bir ayrılığa sahne oldu! Tam da Çukurova'ya barış gelmişken, sevenler sevdiklerine kavuşmuş, kaderin oyunu ile bu hikayeye dahil olanlar, saygıyla kendi kaderlerine dönmüşken, evladının hastaneye götürüldüğünü duyan Yılmaz, oraya yetişmeye çalışırken uçurumdan yuvarlandı! Can düşmanı Demir, hayatını tehlikeye atarak Yılmaz'ı kurtardı, hastaneye de yetiştirdi. Tüm Çukurova iyileşmesi için dualar etti, Yılmaz tüm sevdikleri ile de tüm düşmanları ile de helalleşti. Adeta Çukurova'da Yılmaz ve Züleyha aşkı ile yaşananların ardından bembeyaz bir sayfa açıldı! Ama kader, bir kez daha ayrılık kartını çıkardı

Yılmaz, son nefesini sevdiği kadınla, ömrünü adadığı aşkla verdi! Züleyha tam da kavuştuk derken Yılmaz'ı kaybetti! Kimsenin birbirini teselli edecek sözü kalmamıştır! Demir, Züleyha'yı ayakta tutmaya çalışıp, Çocukları için güçlü olmasını sağlamak için çabalayacaktır. Demir de üzgündür. Ama neyse ki ölmeden önce Yılmaz'la helalleşmiştir.