Bir Zamanlar Çukurova Müjgan ve Züleyha öldü mü? Müjgan ve Züleyha Çukurova'dan ayrılıyor mu?

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova, güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile 3 sezondur fırtına gibi esmeye devam ediyor. Dün akşam 97. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan dizinin yeni bölümünde nefesler kesildi. Yeni bölümde; Müjgan ile Züleyha'nın Çukurova'yı terk etmesi izleyicileri şaşırttı..

Atv'nin sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da sular durulmuyor. Dün akşam 97. bölümü yayınlanan dizinin 100.bölümü ile sezon finali yapması bekleniyor. Dizinin yeni bölümüne İstanbul Adana uçağının düşmesi damga vurdu. Çünkü Züleyha ve Müjgan da Adana'dan tam o gün ayrılmıştır. Peki, Bir Zamanlar Çukurova Müjgan ve Züleyha ölecek mi? Müjgan ve Züleyha Çukurova'dan ayrılıyor mu? İşte tüm merak edilenler...

MÜJGAN VE ZÜLEYHA ÇUKUROVA'DAN AYRILIYOR MU?

100. bölümü ile birlikte 3. sezon finali yapacak olan dizinin 97. yeni bölümünde Müjgan ile Züleyha'nın Çukurova'yı terk etmesi izleyicileri şaşırtacak.

Bir Zamanlar Çukurova 97. bölüm izle tek parça! Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle!

Demir, tüm Adana'ya yeni açıklamalar yaparken, Züleyha kendi hayat planını uygulamaya başlayacaktır. Kaderleri defalarca kez karşı karşıya kalan Müjgan da kendi kaderini yeniden yazmak için aynı zamanlarda bir yola çıkar! Ve Adana'ya bomba gibi düşen bir haber ulaşır! Adana – İstanbul uçağı düşmüştür!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA MÜJGAN VE ZÜLEYHA ÖLECEK Mİ?

Bambaşka hayatlardan, hiç akıllarında yokken kendilerini Çukurova'da ve aynı adama başka zamanlarda başka koşullarda aşık olarak bulan Züleyha ve Müjgan da Adana'dan tam da o gün ayrılmıştır! Kader onları bir kez daha mı buluşturmuştur?

Müjgan karakteri ile izlediğimiz Melike İpek Yalova'nın hikayeye veda etmesi bekleniyor. Diziden ayrılacağı daha önceden ortaya çıkan oyuncu için 97. bölümün veda olacağı belirtiliyor. Müjgan karakterinin akıbeti merakla beklenirken, yeni bir karakter de hikayede yerini alacak.