Bir Zamanlar Çukurova 48. bölüm özeti...

Son bölümde Hastane koridorunda, 40 yıl gecikmiş teklifini yapan Fekeli, herkesi şaşırtıyor. Başta Hünkar olmak üzere herkesin adeta dili tutulur. En büyük şoku ezeli düşmanlar Yılmaz ve Demir yaşıyor. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm özeti haberimizde

Son bölümde Fekeli’nin evlenme teklifi herkesi şaşkına çeviriyor. Çukurova ahalisi 'devlerin aşkı' haberini konuşmayı bitirmeden, "Fekeli'nin evlenme teklifi" dedikoduları bambaşka bir hal alıyor. Öte yandan Müjgan ve Züleyha arasındaki soğuk savaş, artık sözlere de dökülmeye başlar. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 48. BÖLÜM ÖZETİ

Hastane koridorunda, 40 yıl gecikmiş teklifini yapan Fekeli, herkesi şoka sokmuştur! Başta Hünkar olmak üzere herkesin adeta dili tutulur. En büyük şoku ezeli düşmanlar Yılmaz ve Demir yaşar. Demir, Fekeli'nin üzerine yürür! Yılmaz ise hala, babasının bunu intikam için yaptığını düşünmektedir.

Sabahattin'in müdahalesi ile hastane koridorundaki alevli tartışma sona erer ve herkes evine gönderilir! Ama haber de tüm Adana'ya yayılır.

Çukurova ahalisi 'devlerin aşkı' haberini konuşmayı bitirmeden, "Fekeli'nin evlenme teklifi" dedikoduları bambaşka bir tarafa çevirecektir. Fekeli'nin, gazete haberi ile ihtiyaç duyduğu teselliyi kollarında bulacağını hayal eden Behice, evlilik teklifi haberiyle yıkılır! Ama henüz pes etmeye niyeti olmadığından soluğu Şermin'de alır.