Yıldız Tilbe sesiyle yürekleri dağladı... 'Bir Tek Ben Anlarım' dedi ortalığı yıktı geçti!

O Ses Türkiye Yılbaşı özel bölümünden yıldızlar geldi geçti. Edis ise dansları ve sevilen şarkılarıyla konuk olarak jüri ve izleyicilere eğlenceli anlar yaşatırken, KÖFN grubu yılın en çok dinlenen şarkısı olan Bir Tek Ben Anlarım'ı seslendirdi. Ardından Yıldız Tilbe'nin de sahneye çıkmasıyla yer yerinden oynadı...

TV 8'in O Ses Türkiye Yılbaşı özel bölümü bomba gibi isimleri ağırladı. Ebru Gündeş, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan'ın jüri koltuğunda oturduğu program geceye damga vurdu. KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin 'Bir Tek Ben Anlarım' şarkısını seslendirmesi seyirciyi ekran başına kilitledi. Usta şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medyadan övgü yağmuruna tutuldu. İzleyici düeti nefessiz almadan izledi.

YILDIZ TİLBE 'BİR TEK BEN ANLARIM' DEDİ

O Ses Türkiye Yılbaşı özel bölümü, gecenin en çok izlenen yapımları arasında yer aldı. Ayça Ayşin Turan, Selin Şekerci, Aytaç Şaşmaz, Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Aytaç Şaşmaz, Danla Bilic, Cemal Can Canseven, Nilsu Berfin Aktaş, Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora gibi isimler programda yer aldı ve yeteneklerini sergiledi.

Gecenin sonunda Ebru Gündeş'in takımı Yılbaşı özel bölümünün şampiyonu oldu. Programa asıl damga vuran sahne ise KÖFN & Yıldız Tilbe düeti oldu.

Seyirciler, KÖFN grubundan şarkıyı bir kez daha söylemesini istedi. Ardından Yıldız Tilbe'nin de şarkıya dahil olmasıyla seyirci mest oldu. Sosyal medya da olaya ilgi büyüktü.

İzleyiciler, "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış, bir şarkıyı da kötü söyle be kadın, bir başkasın Yıldız Tilbe, kesinlikle bu şarkıyı kendi söyleyip çıkarmalı müthiş mükemmel" gibi yorumlar yapıldı.