Bir nafaka krizi daha patladı! Burak Sergen eski eşi Işıl Sergen'e dava açtı olanlar oldu

Kanal D'de reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisinde rol aldığı dönemde koronavirüse yakalanan ve uzun süre tedavisine entübe olarak devam edilen ünlü oyuncu Burak Sergen eski eşi Işıl Sergen ile yeniden davalık oldu. Burak Sergen, Işıl Sergen'e çocuğu için ödediği nafakanın azaltılması için dava açtı. Sosyal medyadan açıklamada bulunan Işıl Sergen, paylaşımı ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

2018 yılında anlaşmalı olarak boşanan Işıl Sergen ile Burak Sergen arasında yaşanan nafaka krizi gündeme geldi. Çiftin 14 yaşında olan çocuğunun velayeti anne Işıl Sergen'e verilirken Burak Sergen'in 20 bin lira nafaka ödemesine hükmedilmişti.

Burak Sergen'in çocuğuna ödediği nafaka ÜFE oranında artarak 41 bin 209 liraya çıktı. Burak Sergen'in avukatı , "COVID - 19 geçiren müvekkil, uzun süre hastanede yatmış, eskisi gibi kolay iş bulamamıştır. Rol aldığı projelerde de düşük ücret almaktadır. Çocuğuna nafaka ödemek için evlerini ve arabalarını satmak zorunda kalan müvekkil, şu anda kirada oturmaktadır. Ancak Işıl Sergen ise, oyunculuk dışında el yapımı mum, mücevherat işi ve lüks muhitlerde emlakçılık yapmaktadır. Müvekkilin gelirinde azalma olurken, Işıl Sergen'in malvarlığında artış olmuştur. Bu nedenle nafakanın 10 bin liraya azaltılmasını istiyoruz " dediler.

Verilen dilekçe sonrası tepki gösteren Işıl Sergen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yıllardır maruz kaldığım ve bitmeyen psikolojik ve maddi şiddet. Artık yeter! Hep sustam ama ben iyi oldukça şiddetin boyutu hem beyefendi hem de hayatındaki kadınlar tarafından artmaya devam etti. Yıllardır yaşadığımız süreci mahkemeyle paylaştığımız gibi kamuoyuyla da paylaşacağız. Kadına şiddet her boyutta yaşanıyor"