Bir mekanda saldırıya uğrayan Mehmet Ali Erbil ilk kez konuştu: Bir anda masamıza daldılar

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, eski eşi Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu birlikte akşam yemeğine çıktı. Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde Tarabya'daki bir mekanda uğradığı saldırı hakkında ilk kez konuştu. Erbil, ''Yan masamızdaki sarhoşların bir anda yaptıkları bir durumdu. Yoksa bizlik bir olay yoktu. Kavgayı çıkaranlar yabancı uyrukluydu. Birdenbire dellendi adamlar, kendi aralarında tartışırken bir anda bizim masaya daldılar.'' dedi.

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz akşam abisi Mustafa Erbil, oğlu Ali Sadi, eski eşi Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu ve arkadaş grubu ile Karaköy'de bir araya geldi. Yılbaşı yemeği yiyen kalabalık gruptan Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay davası hakkında "Dava sürüyor, henüz noktalanmadı. Açıklama yapmam doğru olmaz" şeklinde konuştu.

"BİR ANDA MASAMIZA DALDILAR"

Tarabya'da bir mekanda saldırıya uğraması hakkında konuşan ünlü şovmen Erbil, şunları söyledi:

"Yan masamızdaki sarhoşların bir anda yaptıkları bir durumdu. Yoksa bizlik bir olay yoktu. Kavgayı çıkaranlar yabancı uyrukluydu. Olay bitti onlar ülkelerine döndü. Ama biz davamızı açtım. Bana fiziki bir darp durumu olmadı. Birdenbire dellendi adamlar, kendi aralarında tartışırken bir anda bizim masaya daldılar."