Minik oyuncu milyonları etkiledi! Bir Küçük Gün Işığı'nın Güneş'i Azra Aksu izleyenleri hayran bıraktı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisi atv'nin yeni dizisi olarak pazartesi akşamları ekrana gelecek. Başrollerinde Seray Kaya ve Berk Oktay'ın yer aldığı dizi izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yapımın en küçük oyuncusu Bir Küçük Gün Işığı'nın Güneş'i Azra Aksu yayınlanan fragmanlarda izleyenleri kendine hayran bıraktı. Birçok reklam ve dizi projesinde yer alan Azra Aksu son olarak Baht Oyunu dizisinde seyirci karşısına geçmişti.

Başrollerini Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu ve Tuğçe Açıkgöz'ün paylaştığı Bir Küçük Gün Işığı dizisi yarın akşam yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Elif karakterinin başından geçen olayları ve annelik serüvenini anlatacak dizide minik oyuncu Azra Aksu dikkatleri üzerine çekti. Bir Küçük Gün Işığı'nın Güneş'i Azra oyunculuğuyla gözleri doldurdu.

Senaryosunu Özgür Evren Heptürk kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor.

Güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra minik oyuncu Azra Aksu'nun performansı izleyicileri alkışlattıracak. Hem tatlığı hem de güzelliği ile göz dolduran Bir Küçük Gün Işığı'nın Güneş'i Azra Aksu bir çok firmanın reklam yüzü olmuş, reklam çalışmalarında yer almıştır.

Geçtiğimiz yıllarda Baht Oyunu dizisinin kadrosunda dahil olmuş ve Cemre Baysel, İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Aytaç Şaşmaz ve Hande Subaşı gibi isimlerle birlikte rol almıştır.

İşte oyuncunun ekran tecrübesi:

YATAS (2022)

BOSCH-SIEMENS (2022)

IGA (2022)

US POLO KATALOG (2022)

TURKCELL (2021)

BAHT OYUNU (2021)

İGA (2021)

SHELL (2021)

ISTE BU BENIM MASALIM (2020)

COCUKLUK DIZI (2020)

CIVIL KATALOG (2016)

NAKO(2016)

FIAT(2014)

Bir Küçük Gün Işığı konusu nedir? Bir Küçük Gün Işığı dizisi uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?