Erdem Şanlı ve Miray Akay nişanlandı

Dijital platformda yayınlanan Limit dizisinde birlikte rol alan genç oyuncular Erdem Şanlı ve Miray Akay arasında sürpriz bir gelişme yaşandı. İkili nişanlanırken birlikte Ukrayna'ya gittiği öğrenildi.

Limit adlı lisede eğitim gören bir grup öğrencinin hikayesinin ele alındığı dizide rol alan Erdem Şanlı ve Miray Akay cephesinde sevindiren bir gelişme yaşandı.

Çekimlerinin Balıkesir'de gerçekleştiği Limit dizisi setinde yakınlaşan ve yeni bir aşka yelken açan genç yıldızlar nişanlandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Evlilik planları da yapan Akay ve Şanlı aşklarını sosyal medyadan da ilan etti. Öte yandan genç çift Aileyle tanışmak için birlikte Ukrayna'ya gitti.

MİRAY AKAY KİMDİR?

Miray Akay, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 2014 Frankfurt Türk Film Festivali'nde Halam Geldi ve Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 filmlerindeki başarılı oyunuyla En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Jale Arıkan ile paylaştı. Annesi Ukraynalı, babası Türk'tür.

ERDEM ŞANLI KİMDİR?

2 Eylül 1996 yılında İzmir'de doğan Erdem Şanlı, Boşnak bir ailenin en büyük çocuğudur. Babası özel şirkette satış temsilcisi ve spor kulübü başkanı, annesi emekli muhasebecidir. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünü kazanıp okumak için İstanbul'a gelen Şanlı önce TV projelerinde kamera arkasında reji olarak çalıştı.

Daha sonra oyuncu Rıza Kocaoğlu oyuncu koçluğunu yapan Şanlı'nın ilk TV dizisi Avlu projesi oldu. Ertan Saban'ın gençliğini canlandırdı. Daha sonra 2019 yılında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Burak Sergen'in oğlu Dinçer karakterine hayat verdi. Tims yapım şirketinin sinema Filmi olan "Kovala" da Melis Sezen'in ağabeyi Meto karakterini canlandırdı. Erdem Şanlı son olarak O3 Medyanın iddialı dizisi "Son Yaz" projesinde Kaan karakterine hayat veriyor.