Billur Kalkavan, kansere yakalandığını nasıl öğrendiğini anlattı: Buğra ile çok ağladık

Hamdi Alkan'ın paylaşımının ardından kansere yakalandığı ortaya çıkan Billur Kalkavan, yaşadıklarını anlattı. Billur Kalkavan, ''Korona geçirdikten sonra nefesim sıkışmaya başladı. Röntgende kitle göründü. Kanser olduğumu öğrendiğimizde Buğra ile çok ağladık'' dedi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Billur Kalkavan'ın ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın paylaşımının ardından kanser olduğu ortaya çıktı. Akciğer kanserine yakalandığı öğrenilen Kalkavan'a arkadaşları destek oldu.

Posta'ya özel açıklamalarda bulunan Kalkavan, hastalığı öğrendiği süreci şu sözlerle anlattı: "Ocakta korona olmuştum. Sonrasında nefesim sıkışmaya başladı. Hastalıktan kalma sandım. Ciğer röntgenimi çektirdim. 2 aydır tedavi görüyorum. Duyunca Buğra ile çok ağladık. Ciğerimde bir kitle bulununca çok korktum. Buğra, bana hep destek, hep yanımda... Doktorların söylediği, bugüne kadar bu hastalığın bana hiçbir zarar vermediği. Çok kolay atlatacağım. O beni değil, ben onu yeneceğim.

Kel kalmak insana dokunuyor. Ama bir mahsuru olmadığını gördüm. Biraz kafam üşüyor. Saçlar sonra daha gür çıkıyormuş. Güçlü, mücadeleci, iyimser biriyim. Ruhum bir yere gitmek istese çok daha başka şartlarda giderdi. Korona olmazdım, nefesim sıkışmazdı, bu işaretleri de iyi okumak lazım. En güzeli ağır geçirmiyorum. Çağımızın gribi bu, atlatacağız"