Billie Eilish yeni tarzını eleştirenlere ateş püskürdü: Aptalsınız

Renkli saçları ve bol giyim tarzı ile hafızalarda yer edinen ünlü şarkıcı Billie Eilish radikal bir kararla tamamen tarz değişikliğine gitti. Billie Eilish, yeni tarzını eleştirenlere tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, ''Aptalsınız'' diyerek ateş püskürdü.

Genç yaşına rağmen Oscar ödülü alması ile adını tarihe altın harflerle yazdıran dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Billie Eilish, ilk ünlü olduğu zamanlarda giymeyi tercih ettiği bol kıyafetler ve renkli saçlarından vazgeçti. Tarz değişikliğine giden Billie Eilish, feminen görünen tarzı benimsedi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı, yeni tarzını eleştirenlere tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, şu ifadelere yer verdi:

"İşte size eğlenceli bir gerçek: Kadınların çok yönlü olduğunu biliyor muydunuz? Şoke edici değil mi? İster inanın ister inanmayın, kadınlar birden fazla şeyle ilgilenebilir. Ayrıca, feminen olmak bir zayıflık göstergesi değil. Çılgınca, değil mi? Farklı zamanlarda, kendinizi farklı şekilde ifade etmek istemeniz ne kadar da duyulmamış bir şey."