Bilge Öztürk'ün evlilik açıklaması akıllara Tarkan'ı getirdi: Evlilik için can atmıyorum

Bir süredir Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşayan bilge Öztürk, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden Bilge Öztürk, ''Daha önce hiç evlilik teklifi aldınız mı?'' sorusuna verdiği ''Tabii ki. Bu konulara fazla girmeyelim'' yanıtı ile akıllara 7 yıl aşk yaşadığı Tarkan'ı getirdi.

Bilge Öztürk, önceki hafta sevgilisi Daren Gerede Erkaya ile birlikte Fas'ın Tanca şehrine tatile gitti. Türkiye'ye dönen Bilge Öztürk, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Tatili hakkında konuşan Bilge Öztürk, "Aklımda kına yaptırmak yoktu. Herkül mağarasını gezmeye gittiğimizde kına yapan biri geldi. İsmimi yazdırdım. Çok hoşuma gitti. Daren'lerin aile evi var, orada kaldık. Daren, annem, kardeşler, Berna'nın sevgilisi hep birlikte gittik. Bennu (Gerede) Hanım Los Angeles'ta olduğu için bizimle olamadı." dedi.

Evlilik hakkında konuşan Bilge Öztürk, "Olumlu ya da olumsuz bir fikir belirtmek istemiyorum. Evlilik olduğu zaman kendinden olsun. Olsun diye de can atmıyorum. Olursa da karşı değilim. Aşağı yukarı 11 ay oldu, çok mutluyuz. Bu kadar yıl evliliği önemsiyor olsaydım bir adımda bulunurdum. Evlilik benim açımdan etkisiz eleman. Olması ya da olmaması önemli değil. Arayacağım kurum değildir. İki kişi arasındaki güçlü bağa inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Öztürk, "Daha önce hiç evlilik teklifi aldınız mı?" sorusuna verdiği yanıtla 7 yıl aşk yaşadığı megastar Tarkan'ı akıllara getirdi. Öztürk, "Tabii ki. Bu konulara fazla girmeyelim." dedi.