Bilal Hancı ne zaman evlendi? Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni kimdir?

Esin Çepni, sosyal medyadan eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığına dair görüntüleri yayınladı. Bu olay magazin haberlerine bomba gibi düşerken, Bilal Hancı'nın ne zaman evlendiği gibi konular gündeme geldi. Esin Çepni, katıldığı İşte Benim Stilim isimli yarışma programı ile adını duyurmuştu. Peki Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni kimdir? İşte konuyla ilgili son dakika gelişmeleri

Kafalar grubu üyesi fenomen Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni, sosyal medya hesabından yayımladığı görüntülerle gündeme geldi. Eşinin aldatma görüntülerini paylaşan Esin Çepni, sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Peki Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni kimdir? Bilal Hancı ne zaman evlendi? İşte detaylar

BİLAL HANCI'NIN EŞİ ESİN ÇEPNİ KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni Esin Çepni 1993 yılında dünyaya gelmiştir. Küçüklüğü ve gençliği İstanbul'da geçen Esin Çepni güzellik ve makyaj konularında içerikler üretiyor.

Instagram'da "es1nce" adlı hesabı kullanan Esin Çepni 170 binin üzerinde takipçiye sahip.

BİLAL HANCI NE ZAMAN EVLENDİ?

Kafalar adlı YouTube kanalıyla ünlenen Bilal Hancı, sosyal medya fenomeni Esin Çepni ile 2021 yılında evlendi.

BİLAL HANCI ESNİ ÇEPNİ OLAYI NEDİR?

Eşinin kendisini aldatma görüntülerini yayınlayan Çepni "Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim. İsterseniz beni yargılayın. Saatlerdir yatakta felç olmuş gibi 20-30 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun göz göre göre dudak dudağa şarkılar söylenecek kadar aşağılıklaşılmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız, diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin..." dedi.

Daha sonra ağladığı bir videosunu paylaşan Esin Çepni "Fiziksel ve ruhsal olarak iyi değilim. Biraz dinleneceğim" notunu düştü.