Bige Önal'dan duygulandıran Erhan Önal paylaşımı: Özleminle ne yaparım bilmiyorum

Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Bige Önal, 64 yaşındaki babası Erhan Önal'ı geçtiğimiz günlerde kaybetti. Babasının acısıyla baş etmeye çalışan Önal, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Babasıyla çocukluk yıllarında çekildiği bir kareyi paylaşan Bige Önal, 'Seni unutur muyum diye korkuyordum ama her detayını ezbere biliyorum. Özleminle ne yaparım bilmiyorum' ifadelerini kullandı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'le rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Bige Önal, geçtiğimiz günlerde babası Erhan Önal'ı kaybetti.

Büyük bir acı yaşayan ünlü oyuncu Bige Önal, babası Erhan Önal'la çocukluk yıllarında çekildiği bir kareyi takipçileri ile paylaşırken düştüğü notla duygulandırdı.

Bige Önal paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 'Hayatım hep sen odaklı değişti, gelişti. Varlığında en büyük aşkım. Yokluğunda hayatımın en büyük varlığısın. Unutur muyum diye korkuyorum gittiğinden beri; unutmak ne kelime... Her detayı; yüzündeki, elindeki her kıvrımı ezbere biliyorum. Özleminle ne yaparım onu bilmiyorum. Kapılara bakardım hep çocukken, gözümü ayırmazdım sen gelene kadar. Hep kapılarda olacak gözüm seni görene kadar Seni seviyorum babiş'