Bıçaklı dansı başına dert oldu... Britney Spears'ın evine polis gitti

Boşanma haberleri ile sık sık gündeme gelen ve eleştirilerin ardından bunalarak sosyal medya hesabını kapatan dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, hesabını bir gün sonra aktif hale getirdi. Dans videoları ile adından söz ettiren Britney Spears'ın son dansı başına dert açtı. Bıçaklar ile dans eden ünlü şarkıcının evine ihbar üzerine polis gitti.

Sam Asghari ile mutlu giden evliliğinde karabulutlar dolaşan ve ani bir şekilde boşanma kararı alan Britney Spears gündeme gelmeye devam ediyor. Boşanma kararını açıklamasının ardından düzenlediği partiler ile sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Britney Spears çok bunaldığını ifade ederek Instagram'ını kapattı. Ancak ünlü şarkıcının ayrılğı bir gün sürdü ve hesabını yeniden açtı.

Britney Spears, bir gün sonra sosyal medya hesabını tekrar açıp bıçaklarla dans ettiği bir dans videoyu yayımladı. Ünlü şarkıcının bu halleri hem hayranlarını endişelendirdi. Britney Spears, bu tehlikeli şovun ardından kolunda bir bandajla yeniden ortaya çıkınca endişeler iyice arttı.

Britney Spears, kendisine sayısız mesaj yollayıp bu yoldan dönmesini isteyen hayranlarına "Korkmayın, geçenlerde MTV Video Müzik Ödülleri'nde elinde bıçakla sahneye çıkıp şov yapan Shakira'yı taklit ediyorum" dedi. Kendisine zarar verme niyetinde olmadığını ve ruh sağlığının yerinde olduğunu söyleyen Spears'a kimse inanmadı ve polislere haber verdi.

Ventura County Şerif Ofisi'nden Yüzbaşı Dean Worthy, ABD basınına "yıllar boyunca Pop Prensesi'nin karıştığı sayısız olayla" ilgilenen çavuşlarından birinin bu çağrıya yanıt verdiğini söyledi. Polisin yaptığı açıklamada "Britney'e yakın birileri sosyal medyada yayınlanan ve şarkıcının elinde bıçaklarla dans edip döndüğü videoyu görmüş ve onun ruh sağlığı için gerçekten endişelenmişler" denildi.