Bez Bebek'in Yağmur'unun yıllar içindeki değişimi görenleri hayrete düşürüyor! Asena Keskinci kocaman kız oldu!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Ah Nerede dizisinde Burçak karakterine hayat veren Asena Keskinci görenleri hayrete düşürdü. Henüz küçük yaşlardayken 2007 yılında Bez Bebek dizisinde rol alan Keskinci şimdilerde kocaman genç kız oldu. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Keskinci paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Yıllar önce Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Yağmur karakteri ile tanınan oyuncu Asena Keskinci yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı. Rol aldığı sinema ve dizi projeleri dışında birçok reklam filminde rol alan Keskinci şimdilerde genç kız oldu. Star Tv ekranlarında yayınlanan Ah Nerede dizisinde Burçak karakterine hayat veren Keskinci sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor.

ASENA KESKİNCİ YILLAR İÇİNDEKİ DEĞİŞİMİYLE ŞAŞIRTTI

İlk olarak 2007 yılında yayınlanmaya başlayan Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterine hayat veren ve henüz küçük bir çocuk olan Asena Keskinci 21 yaşına girdi. Genç kız olan Keskinci, oyunculuktan ise hiç vazgeçmedi. Setlerde büyüyen Keskinci'yi şimdilerde tanımak ise zorlaştı.

Sinemada Aşk Tesadüfleri Sever, Köstebekgiller, Perili Orman filmlerinde rol alan Keskinci 2018 yapımı Nuri Bilge Ceylan filmi Ahlat Ağacı'nda baş karakter Sinan'ın kız kardeşi Yasemin'in oynadı.

Rol aldığı sinema ve dizi projeleri dışında birçok reklam filminde yer alan Keskinci sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.