Beyza Şekerci'den Bergüzar Korel ve Halit Ergenç açıklaması: Temelli taşınmadılar

Etiler'de görüntülenen ünlü oyuncu Beyza Şekerci, Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç ve çocuklarıyla birlikte Londra'ya yerleştiği iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Beyza Şekerci, ''Biz de Engin ile bolca Londra'ya gidip geliyorduk, onlar da aynı şekilde bolca gidip gelecek ama temelli taşınma gibi bir durum yok'' şeklinde konuştu.

Kendisi gibi oyuncu olan Engin Hepileri ile mutlu evliliğiyle göz dolduran Beyza Şekerci, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yansıdı. Beyza Şekerci, alışveriş turunu tamamlamasının ardından muhabirler ile sohbet etti. Güzel oyuncu, sorularını yanıtladı.

Şekerci, "Hayaller ve Hayatlar' dizisi setine başladık, 17 Şubat'ta yayınımız var." dedi.

BERGÜZAR KOREL VE HALİT ERGENÇ LONDRA'YA YERLEŞTİ Mİ?

Bergüzar Korel'in eşi Halit Ergenç ve çocuklarıyla birlikte Londra'ya temelli taşındığı yönündeki iddialar hakkında da konuşan Şekerci, şunları söyledi:

"Gördük o haberleri biz de, öyle bir şey yok tabii ki taşınmadılar. Çünkü daha geçen gün Bergüzar ile beraberdik, diğer gün de beraberdik. Sadece diğer ayakları Londra'da tıpkı bizim de Urla'da olduğu gibi. Biz de Engin ile bolca Londra'ya gidip geliyorduk, onlar da aynı şekilde bolca gidip gelecek ama temelli taşınma gibi bir durum yok."