Betül Demir'den şaşırtan evlilik açıklaması

Pandemi nedeniyle zamanını evde geçiren Betül Demir, özle hayataıan ilişkin açıklamalarda bulunurken evlilikle ilgili de konuştu. 40 yaşındaki şarkıcı Demir, 'Evlenip çocuk sahibi olma hayalin var mı?' sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

'Toz Duman' single'ı ile beğeni toplayan ünlü şarkıcı Betül Demir, özel hayatına ilişkin şaşırtan açıklamalarda bulundu. Posta gazetesinden Bekir Saçar'a konuşan Betül Demir, soruları samimiyetle yanıtladı.

'Pandemi dönemi nasıl geçti?' sorusu sorulan Demir, 'Ben şanslıyım çünkü müzik direktörüm Emirhan Cengiz ve birçok hit şarkımın yaratıcısı Sude Bilge Demir’le komşuyuz. Müziğimize sarılarak iyileşiyoruz. Pandemi sürecinde çok güzel şarkılar yaptım ama konserlerde o coşkuyu yaşayamamak çok can yakıcı. Müzik, sadece eğlence sektörünün bir parçası değildir, bir şifadır.' yanıtını verdi.

Betül Demir, kendisine yöneltilen 'Evlenip çocuk sahibi olmak gibi bir hayalin var mı?' sorusun şu yanıtı verdi:

'Evlilik hayalim yok. Bütün arkadaşlarım evlendi, bazıları çok da mutlu ama ben de böyle çok mutluyum. Bir erkekle hep aynı evde kalamam ben. Birlikte yaşamanın da evlilikten farkı yok. Bir imza eksik o kadar. Arada sadece kendimle baş başa kalmak isterim ki üreteyim, düşüneyim, merak edeyim, özleyeyim.'