Bestemsu Özdemir ve Çağatay Ulusoy beraber mi? Can Yaman, Bestemsu Özdemir kimdir?

Bestemsu Özdemir ve Çağatay Ulusoy ile ilgili bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Bestemsu Özdemir ve Çağatay Ulusoy beraber mi sorusu araştırılıyor. Bestemsu Özdemir kimdir? Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu, Star TV’de yayınlanan Duymayan Kalmasın programında en son İçerde dizisinde Sarp karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy ile Meryem dizisinde Beliz karakterine hayat veren Bestemsu Özdemir arasında bir aşk yaşandığı iddiası konuşuldu. Çağatay Ulusoy ile Bestemsu Özdemir, Emirgan'da bir mekanda sabaha kadar eğlendi. İki ünlü oyuncu, eğlence çıkışı kapıda bir süre sohbet edip mekanı ayrı ayrı araçlarla terk etti. Uzun süre Can Yaman ile ilişki yaşayan Bestemsu Özdemir, aşkın bittiğini, “Can Bey'i artık sormuyoruz, üzerine konuşacak bir şey yok. İki taraf da ne yaşandığını biliyor. Benim alnım ak, olmadı, yürümedi. Anlaşamadık.” sözleriyle duyurmuştu. Detaylara haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Bestemsu Özdemir Çağatay Ulusoy beraber mi sorusu araştırılmaya başlandı. Bestemsu Özdemir Can Yaman ile birlikteliğini sonlandırmıştı. Bestemsu Özdemir kimdir? Meryem dizisinde Beliz karakterine hayat veren güzel oyuncu ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu, Star TV’de yayınlanan Duymayan Kalmasın programında en son İçerde dizisinde Sarp karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy ile Meryem dizisinde Beliz karakterine hayat veren Bestemsu Özdemir arasında bir aşk yaşandığı iddiası konuşuldu. Çağatay Ulusoy ile Bestemsu Özdemir, Emirgan'da bir mekanda sabaha kadar eğlendi. İki ünlü oyuncu, eğlence çıkışı kapıda bir süre sohbet edip mekanı ayrı ayrı araçlarla terk etti. Uzun süre Can Yaman ile ilişki yaşayan Bestemsu Özdemir, aşkın bittiğini, “Can Bey'i artık sormuyoruz, üzerine konuşacak bir şey yok.

İki taraf da ne yaşandığını biliyor. Benim alnım ak, olmadı, yürümedi. Anlaşamadık.” sözleriyle duyurmuştu. Detaylara haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

BESTEMSU ÖZDEMİR VE ÇAĞATAY ULUSOY BERABER Mİ?

'Duymayan Kalmasın' programının haberine göre; Çağatay Ulusoy ile Bestemsu Özdemir, Emirgan'da bir mekanda sabaha kadar eğlendi. İki ünlü oyuncu, eğlence çıkışı kapıda bir süre sohbet edip mekanı ayrı ayrı araçlarla terk etti.

Uzun süre Can Yaman ile ilişki yaşayan Bestemsu Özdemir, aşkın bittiğini, “Can Bey'i artık sormuyoruz, üzerine konuşacak bir şey yok. İki taraf da ne yaşandığını biliyor. Benim alnım ak, olmadı, yürümedi. Anlaşamadık.” sözleriyle duyurmuştu.

BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR?

Bestemsu Özdemir, 20 Nisan 1992 tarihinde istanbul'da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde moda tasarım bölümünden mezun oldu. Modellik yapmaya ise lise senelerinde başladı. Modellik zamanlarında Kıvanç Tatlıtuğ'un ağabeyi menajer Cem Tatlıtuğ ile tanışan Bestemsu Özdemir, kariyerine oyunculukla devam etme kararı aldı.

Kara Para Aşk dizisinde canlandırdığı Nilüfer karakteri ile hatırlanan Bestemsu Özdemir, ilk olarak Sakarya Fırat adındaki dizide yer aldı. Uzun süredir meslektaşı Can Yaman ile ilişki yaşayan Bestemsu Özdemir, beraberliklerinin bittiğini bir etkinlikte açıklamıştı.

Şu anda Meryem adlı dizide Beliz karakterini canlandırıyor.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2010 yılında katıldığı Best Model Of Turkey isimli yarışmada birinci olmuştur.

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde üniversite eğitimine başlayan Çağatay Ulusoy aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

Ayrıca, oyuncu Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün sahibi olduğu sanat okulunda oyunculuk dersi almış, oyunculuk kariyerine Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan "Adını Feriha Koydum" adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile adım atmıştır.

Diziye devam ederken 2011 yılında "Anadolu Kartalları" filminde de başrol oynamış, filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırdı ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Ulusoy, Star TV'de yayınlanan "Medcezir" adlı TV dizide "Yaman Koper" karakteri ile başrol oynamıştır.

Yıldırım Türker’in senaryosunu yazdığı ve 25 Aralık’ta vizyona giren olan “Delibal” adlı sinema filminde “Barış” karakteri ile başrolü oynamıştır.

Çağatay Ulusoy ayrıca ilk reklam filmini Türkiye piyasasında aktif satışına devam eden bir Jean firmasında gerçekleştirmiş ve 2016 yılı itibariyle o markanın yüzü olmuştur.

Çağatay Ulusoy, 19 Eylül 2016 tarihinde SHOW TV ekranlarında yayın hayatına başlayan 'İçerde' adlı dizinin başrolünü canlandırmıştır.

CAN YAMAN KİMDİR?

Asıl mesleği avukatlık olan ancak kariyerine oyunculukla devam eden Can Yaman, Dolunay dizisinde Ferit karakterini canlandırdı.

Gönül İşleri dizisi ile dikkatleri üzerine çeken İnadına Aşk’ta başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkan Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu.nOkul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırdı. Sinem Kobal'ın hayat verdiği Sevda ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan 'İnadına Aşk'ta Yalın Aras rolü ile hayran kitlesini genişletti.