Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in değişimi ağızları açık bıraktı! Karın kası estetiği mi yaptırdı?

Ünlü şarkıcı Berkay'ın sosyal medyayı aktif olarak kullanan eşi Özlem Ada Şahin, paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram'da 1 milyon takipçisi olan Özlem Ada Şahin'in zaman içindeki değişimi takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Şahin'in aşırı zayıflaması ve karın kasları sosyal medyanın gündemine oturdu.

2016 yılında şarkıcı Berkay ile nikah masasına oturan Özlem Ada Şahin, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Özlem Ada Şahin'in paylaşımları konuşulmaya devam ediyor.

Instagram'da 1 milyon takipçi sayısına ulaşan Özlem Ada Şahin'in paylaşımları sosyal medyayı ikiye böldü. Şahin'in takipçileri ünlü ismin yeni fotoğrafları ve eski fotoğrafları arasındaki farkı görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Şahin'in çok zayıflaması ve karı kaslarının belirginleşmesinin ardından iddialar da arka arkaya geldi. Özlem Ada Şahin'in karın kası estetiği yaptırdığı öne sürüldü.

Sosyal medya kullanıcıları Şahin'in son paylaşımına "Yorum yapmadan geçemeyeceğim bu kadar zayıflık çok kötü görünüyor" "Evet yaptırmış kendimden biliyorum" "Sürekli spor yapıyor ne alakası var" gibi yorumlarda bulundu.