Özlem Ada Şahin kaç yaşında, nereli, işi nedir? Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin kimdir?

Ünlü şarkıcı Berkay bu akşam İbo Show'a konuk oluyor. Berkay hakkından bilgi sahibi olanlar eşini de merak etmeye başladı. 2016 yılında Özlem Ada Şahin ile evlenen sanatçının iki çocuğu bulunmaktadır. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin kimdir? Özlem Ada Şahin kaç yaşında, nereli, işi nedir?

Özlem Ada Şahin hakkında aramalar yapılıyor. Başarılı şarkıcı Berkay'ın eşi olan Şahin'in kaç yaşında olduğu merak edildi. Aşklarını 2016 yılında evlilik ile taçlandıran çiftin iki çocuğu vardır. Yeditepe Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümü mezunu olan Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin kimdir? Özlem Ada Şahin kaç yaşında, nereli, işi nedir?

ÖZLEM ADA ŞAHİN KİMDİR?

Özlem Ada Şahin, Anne tarafı Boşnak, baba tarafı ise Yugoslavya kökenli olan Özlem Ada Şahin, 29 Ekim 1991 tarihinde Balıkesir Ayvalık'ta dünyaya geldi.

Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okuyan Özlem Ada Şahin, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Bunun yanı sıra İspanyolca eğitimi de almaktadır. Küçük yaşlarda bale eğitimi alarak model olmaya karar verdi ve birçok markanın defilelerinde podyuma çıktı.

2011 yılında ekranlara gelen başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre'nin paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye rolüne hayat verdi. Özlem Ada Şahin, 2016 yılında uzun süredir beraber olduğu şarkıcı Berkay'la nikah masasına oturdu. Çiftin Arya ve Zeynep Mira isminde iki kızı var.